Atomkatasztrófa, napvihar, gyilkos űrlények - ezek várnak ránk 2023-ban a próféta szerint

prófécia katasztrófa Baba Vanga jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó eseményeket jövendölt a következő évre a Balkán Nostradamusának is titulált néhai bolgár jósnő, Baba Vanga.

Az 1996-ban elhunyt vak jövendőmondó a mai napig a címlapokra kerül rejtélyes előrejelzéseivel, melyek közül rengeteg már meg is valósult.

Próféciáiban az áll, hogy 2023-ban a Föld pályája elmozdulhat, a háború miatt pedig atomerőmű-robbanás következhet be Oroszország részéről Ukrajna felé, ez pedig az egész világot félelemben fogja tartani. Könnyen lehet, hogy visszatérünk azokhoz az állapotokhoz, melyek a sötét középkorban uralkodtak.

Forrás: Shutterstock.com / Fer Gregory

Baba Vanga továbbá úgy gondolja, hogy a jövőben a szülők dönthetnek gyermekeik bőrszínéről és tulajdonságairól is. Állítása szerint vége lehet a természetes szülésnek és ezentúl laboratóriumban alkotják meg a csecsemőket, méghozzá kiváló génekkel.

Ha mindez nem lenne elég, a jósnő szerint jövőre idegenek fognak letelepedni a Földre és milliókat ölnek meg.

Baba Vanga azt is állította, hogy olyan napvihar lesz, amilyet a világ még soha nem látott. A Napból feltörő elektromos töltések ugyanis elérhetik a Földet, ez pedig katasztrófához vezethet – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.