Legyen játékos a karácsony LEGO® kockákkal!

Forrás: emag.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, amely a gyermekek számára is különleges varázst tartogat. A LEGO Csoport által készített 2022-es LEGO Play Well felmérés szerint a gyermekek 97%-a szerint a játék boldoggá teszi őket, míg a szülők 92%-a mondta, hogy a játék fontos szerepet tölt be a saját boldogságukban. Mind a szülők, mind a gyerekeik imádják az ünnep alatt együtt töltött időt, a LEGO új készleteivel pedig még több közös játékot varázsol az ünnepi időszakba.
Forrás: emag.hu

A LEGO készletek sokszínűsége és változatossága lehetővé teszi, hogy a gyermekeink életkorának és érdeklődésének megfelelő játékot választhassuk; járművektől az állatokig, a kézműveskedéstől a videójátékokig, a hercegnőtől a nindzsákig. A LEGO® készletei tökéletes megoldást nyújtanak az ünnepi időszakban, hogy az egész család kikapcsolódhasson. Lássuk, melyek most a legizgalmasabb LEGO készletek!

LEGO® Technic™ Ford Mustang Shelby® GT500® (42138)

Ez a készlet a gyors autók és gyorsulási versenyek szerelmeseinek készült! A gyerekek imádni fogják a LEGO® Ford Mustang Shelby® GT500® hiteles modelljének minden részletét. Éljétek át a gyorsulási versenyek izgalmát a két visszahúzó motor segítségével, töltsétek le az AR alkalmazást, majd bújjatok egy valódi versenyző bőrébe és teljesítsétek a szórakoztató, játékos küldetéseket!

LEGO® Technic 42136 John Deere 9620R 4WD Tractor

A földművelés és traktorok iránt érdeklődő gyermekek imádni fogják a LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD Tractor 42136 építőkészletet. A járműhöz hatalmas kerekek, csuklós kormányzás és egy forgatható üléssel ellátott vezetőfülke is tartozik. Az utánfutó valósághű működésének köszönhetően egész sor meglepetést tartogat. A készlet nyolc évnél idősebb gyermekek részére készült; az építés során rengeteg felfedeznivaló vár rájuk, miközben megépítik ezt a különleges járművet.

LEGO® City Expresszvonat (60337)

A LEGO® City Expresszvonat szett egy szabályozható fényszórójú sebesvonatot, étkezőkocsit, utaskocsit és peront foglal magába. Emellett tartalmaz még hat minifigurát különleges kiegészítőkkel a szórakoztató szerepjátékhoz; tökéletes a hét éves, vagy annál idősebb gyerekek és vonatrajongók számára.

LEGO® DUPLO® Dél-Amerika vadállatai (10973)

Ismertesd meg óvodás korú gyermekedet Dél-Amerika vadvilágával és természetes környezetével! Merüljetek el a végtelen játékban a majmokkal, krokodillal, lajhárral, kölyökjaguárral, tukánnal és alpakával! Ez a játék nagyszerűen fejleszti az óvodások kreativitását, önbizalmát és kommunikációját.

LEGO® Super Mario™ Peach kalandjai kezdőpálya (71403)

Vezesd be a gyerekeket a LEGO® Super Mario™ világába! Vegyetek részt a szórakoztató kihívásokban, és lőjjétek ki a lávabuborékot, hogy ledönthessétek Lemmyt a toronyról! Segítsetek LEGO Peach-nek hintázni, vagy lépjetek interakcióba Sárga Toaddal, hogy digitális érméket nyerhessetek! Az építés lépéseit a LEGO Super Mario alkalmazásban találjátok meg.

LEGO® Disney Princess™ Felülmúlhatatlan kalandkastély (43205)

A határtalan játék lehetőségeket kínáló szett öt minifigurát, öt LEGO állatkát, illetve egy digitális építési útmutatót rejt. A készlet fejleszti a gyerekek önbizalmát és beindítja az önfeledt játékhoz szükséges fantáziát és a kreativitást.

LEGO® Marvel Pókember figura (76226)

Nyissatok ajtót Pókember akciódús világának ezzel a Marvel által inspirált szettel! A figura összes része csuklós kialakítású, így a gyerekek mozgathatják, és különféle pózokba állíthatják a figurát, akárcsak a valódit. Az ingyenes LEGO építési útmutató alkalmazása lehetővé teszi, hogy a gyerekek megtekintsék, nagyíthassák és forgathassák a modellt építés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.