Berki Mazsi megtörte a csendet, és reagált az őt ért vádakra

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
özvegy vád Berki Mazsi Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte Berki Mazsit, ezért úgy döntött, tisztáz egy-két dolgot.

Berki Mazsi az utóbbi időszakban nem igazán szólalt meg, most azonban reagált az elmúlt hónapokban felröppent pletykákra. Berki Kriszitán özvegye úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, erről Instagram-sztoriban írt követőinek.

"Arra gondoltam, hogy valamikor tartanék egy élő bejelentkezést, ahol tisztába tennék egy-két dolgot, mert sok mindenre nem reagáltam az elmúlt időszakban. Továbbra is úgy érzem, hogy az őszinteségnél nincs tisztább és fontosabb, viszont vannak élethelyzetek, amelyekről inkább nem beszélünk, mert nem szeretnénk hazudni a magunk vagy épp mások érdekében"

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Nos, azt nem árulta el Mazsi, hogy pontosan mikor és miről szeretne beszélni, de valószínűleg már nem kell sokat várni a beszámolóra. Krisztián özvegyét legutóbb a Dancing with the Stars című műsorban láthatták a nézők: szereplése miatt rengeteg kritikát kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.