Novodomszky Évának meglepő fordulatot vett a karrierje: ezzel foglalkozik manapság

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
műsorvezető család Novodomszky Éva karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban robbant a hír, miszerint Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrement. A pár házasságának válsága nem volt újkeletű, már akkor másfél éve külön éltek, csak nem beszéltek róla. A műsorvezető hosszú idő után most újra mesélt a magánéletéről és elárulta, mivel foglalkozik a hétköznapokban. 

Bár évek óta külön él a szicíliai származású férjétől Novodomszky Éva, a válás nem került szóba köztük. Közösen nevelik a gyermekeiket, sőt, nemrég közösen egy pizzériát is nyitottak Dabason, ahol a műsorvezető is gyakran megfordul.

A közös vállalkozásuk pedig egyre gyümölcsözőbb, nemrég tésztagyárat alapítottak.

Novodomszky Éva Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Mivel a Salvóval közös vállalkozásunk, a pizzéria ügyeit kezdetektől fogva én intézem, és mindig friss alapanyagokkal dolgozunk, úgy gondoltam, beiratkozom egy pékiskolába, ahol kitanulhatom a szakma csínját-bínját. Ráadásul régóta tervben volt egy saját tésztagyár létesítése, ahol a pizzagombócainkat készítjük frissen. Ez a tervünk pedig nemrég valóra vált" – magyarázta a Blikknek a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.