Lakatos Márk számára derült égből villámcsapás volt az elbocsátása a Reggelitől

Forrás: LifeTV -
Reggeli (tévéműsor) meglepetés elbocsátás Lakatos Márk RTL Járai Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 24-én jelentette be az RTL, hogy elküldi  a Reggeli műsor egyik műsorvezetőjét, Lakatos Márkot. A stylist nem számított a csatorna döntésére. 

Tudta, hogy valakit el fognak küldeni a Reggelitől, de mivel előtte egy egész műsor levezetésére kérték fel, amikor egy másik műsorvezető megbetegedett, azt gondolta, hogy meg vannak elégedve a munkájával:

"Számítottunk arra, hogy valaki menni fog, de meg kell hogy mondjam, én nem, már csak azért sem, mert néhány héttel előtte jött egy nagy lehetőségem, amikor Járai Máténak hál' istennek elment a hangja, és gyakorlatilag egy egész műsort egyedül hoztam le."

Lakatos Márk Forrás: LifeTV

A stylist a fentiek miatt úgy érezte: ő az egyik legjobb műsorvezető a Reggeliben, ám a műsorkészítő mégis az ő távozása mellett tette le a voksot.

"Ehhez képest derült égből a villámcsapás volt, amikor azt mondták a műsor végén az öltözőben, hogy „köszönjük szépen, akkor ennyi volt!" - mondta el Lakatos Márk a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.