Oláh Gergő megunta a találgatásokat, és elárulta: ezért töltött három napot fogdában

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szabálysértés ittas vezetés X-Faktor fogda találgatás Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő egy hosszú posztban vallott arról, miért vették el a jogosítványát, és pontot tett a találgatások végére.

Kiderült, hogy Oláh Gergő volt az a Nógrád megyei celeb, akit jogosítvány nélküli vezetés miatt fogtak el a rendőrök. A zenész egy hosszú posztban tett pontot a pletykák végére, és arra, miért büntették háromnapos elzárásra és 300 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére.

"10 éve az életem nagy részét autóban töltöm, olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez. Így lett pár gyorshajtás, plusz egy-kettő szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!

Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem!"

-írta a posztban az X-Faktor egykori győztese, hozzátéve, hogy 10 éve van jogosítványa, több mint 1 millió kilométert vezetett le, és soha nem volt semmilyen balesete.

"Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután!!! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!"

-zárta a posztot az énekes.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.