"Ha meghalt a kutyád, bizonyítsd be" - sokkoló levelet írt az étteremvezető a személyzetnek

Forrás: Shutterstock -
étteremvezető kirúgás Olive Garden sokkoló levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta már kirúgták azt az étteremvezetőt, aki megdöbbentő levelet írt az alkalmazottainak. 

A népszerű étteremlánc, az Olive Garden egyik éttermének vezetője kedden küldött sokkoló hangvételű üzenetet a dolgozóknak, miután egyre többen jelentettek beteget az ünnepi időszakban - írja a Daily Star.

"Ha beteg vagy, akkor gyere és bizonyítsd be nekünk. Ha meghalt a kutyád, akkor hozd be, és bizonyítsd be" - idézi a lap a főnök sorait. Továbbá az is kiderült, hogy a "családi vészhelyzeteket" sem tolerálják többé.

"Ha valaki innen a következő 30 napban egynél többször telefonál, elveszíti a munkáját" - írta az üzletvezető, hozzátéve, hogy ő is szenvedett már balesetet munkába menet, mégsem késett.

Olive Garden Forrás: Shutterstock

- folytatódott a levél.

"Nincs több kifogás. Nekünk, a vezetői csapatnak elegünk van. Ha nem akarsz itt dolgozni, ne tedd. Ez ilyen egyszerű."

A levélben egyébként köszönetet mondott azoknak, akik keményen dolgoznak minden nap, de még így is kirúgták. Az étterem szóvivője azt nyilatkozta, hogy ez a levél egyáltalán nincs összhangban a vállalat értékeivel, így elváltak az útjaik a menedzserrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.