Heti horoszkóp (2023. január 2-8.): Új év, új remények és telihold

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Picit álmos hangulatban indul 2023 első hete. Ám, már kedden csodás fordulatokat, örömteli változásokat jeleznek a bolygók. Aztán a hétvégi telihold és még további három bolygószembenállás feszültséget jelez. Fontos, hogy próbáld minden körülmények között megőrizni a nyugalmadat. Ez segíthet. Boldog új évet!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Január első hete vontatottan indul. Nemcsak a világ, hanem te is lassan veszed fel a fonalat. Sokat lendít rajtad az, hogy kedden két bolygó (Hold és Vénusz) levegős jegybe lép. Innentől könnyebb lesz a kommunikáció. Saját érdekedben inkább csak kérdezz! Így hamar kiderülhetnek a félreértések. Január első hétvégéje nyugtalannak ígérkezik a telihold melletti három bolygószembenállás szerint.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Az új esztendő és az első januári hét számodra kedvezően indul. Akkor is, ha dolgoznod kell, és akkor is, ha nem. Megszáll egyfajta nyugalom és bizonyosság, hogy minden rendbe jön. Kedden bolygód, a Vénusz jegyet vált, és az összes kapacitásodat a karriered építésére fordítja. Maradj türelmes ezen a téren is! Idő kell a manifesztációhoz. Hétvégén több ingerült embert kell tolerálnod...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hétfő nem lesz a kedvenc napod, de kedden a Hold belép az Ikrekbe, a Vénusz a Vízöntőbe, és mindkettő lelkesítően hat rád. Fejest ugrasz a feladatokba, miközben nem a teher, hanem a kihívás érzése tölt el. Ez a lendület egész héten kitart. Hétvégén négy bolygószembenállás lesz az égen, amiből az egyik a szombat hajnali telihold. Ne szívd mellre, és nem lesz baj...

Heti horoszkóp (2023. január 2-8.): Új év, új remények és telihold Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Rosszabbra számítottál, mint ami január első hetében vár rád. Azt hitted, minden döcögve fog menni, és mindenki nyűgös lesz. Ehhez képest kellemes meglepetés ér, mert a várakozásoknál sokkal jobban sikerül az, amit el kell intézned. Vedd észre, ha te jól állsz a dolgokhoz, akkor azok jól alakulnak! Hétvégén a telihold vizsga lesz ilyen szempontból is... Vigyázz magadra!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn még mindenki próbálja felébreszteni és felrázni magát. Kedden hajnalban a Hold és a Vénusz is levegős jegybe lép, ami hirtelen javítja a kommunikáció sikerének esélyét. Innentől felgyorsulnak a dolgok, ha úgy akarod. De ettől még nem kell semmit és senkit siettetned. Önmagadat sem. Január első hétvégéje nem csak a telihold miatt lesz zűrös. Legyél türelmes mindenkivel. Önmagaddal is!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem lesz eseménytelen ez a heted, mégsem fog felzaklatni semmi és senki. Főleg, ha magaddal hozod az ünnepek fényeit, illatát, mosolyát. Minél frissebbek az emlékek, annál több energiát tudnak adni neked. Segíthet a karácsonyról megmentet pár szem szaloncukor vagy a szilveszterről megmaradt pogácsa is. Hétvégén a telihold csak akkor visel meg, ha belemész gyerekes vitákba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.