Reagált a brit tévés bocsánatkérésére a sussexi hercegi pár

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle bocsánatkérés Harry herceg Jeremy Clarkson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert képernyős még tavaly év végén írt egy olyan cikket, mely sokaknál kiverte a biztosítékot. Jeremy Clarkson a Top Gear korábbi és a The Grand Tour jelenlegi műsorvezetője azóta nem győzött bocsánatot kérni, amire egészen mostanáig nem érkezett reakció a sussexi hercegi pártól.

Jeremy Clarkson legutóbb azzal haragította magára az embereket, hogy vulgáris kifejezésekkel, alpári stílusban beszélt Meghan Markle-ről, valamint Harry hercegtől.

A The Sunban megjelent cikkében arról írt, hogy zsigerből gyűlöli Meghant, és álmatlan éjszakáin arról fantáziál, hogy Meghant úgy megszégyenítik majd, mint a Trónok harca egyik főszereplőjét, akinek meztelenül kellett végigvonulnia a város utcáin, miközben az emberek mindenfélével dobálták.

Reagált a brit tévés bocsánatkérésére a sussexi hercegi pár Forrás: AFP/Angela Weiss

A tévés azóta nem győz bocsánatot kérni a hercegi pártól, akik egészen mostanáig nem szólaltak meg az üggyel kapcsolatban.

Az Independent információi szerint Clarkson kizárólag Harry hercegnek írt, és visszautasították a műsorvezető állításait, miszerint sietve fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.