Solti Ádám megszakította a kapcsolatot a családjával

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán -
család Solti Ádám költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy döntött, új életet kezd hűtlenségi botránya után: ő és felesége, Berni külföldre költöztek, hogy tiszta lappal indulhassanak neki a jövőnek. 

Bár a híresség rendszeresen visszajár Magyarországra, itthon tartózkodása alatt csupán a munkájával foglalkozik és nem keresi fel régi barátait, ismerőseit. Az egyik hazai kollégája szerint sok emberrel szakította meg a kapcsolatot, ezért pedig sokan a feleségét okolják – írja a Blikk.

Solti Ádám és Solti Berni Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

„Ádám az ominózus vallomásával sok butaságot mondott, kezdve azzal, hogy szerette volna, ha a szeretője elveteti a közös gyereküket. Sok ezer ember céltáblája lett így, és tulajdonképpen a botrány miatt menekültek a feleségével Ausztriába, ahol Ádám fogtechnikusként dolgozik. Kevesen tudják, de ez a civil szakmája, és úgy tűnik, ezt a színházi munkáival is tökéletesen össze tudja hangolni, hiszen ma is játszik a Madách Színházban" – mesélte a kolléga, aki szerint Ádámnak mára leginkább a munkakapcsolatai maradtak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.