Delhusa Gjon és a 44 évvel fiatalabb Fanni már tíz éve vannak együtt. Kapcsolatukat sokan támadták, de a szerelmük kiállta az idő próbáját. Azt tervezik, hogy hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

"Fanni tizennyolc éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, így adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolat. Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt" - mesélte a HOT! magazinnak Gjon, aki 2020-ban kérte meg Fanni kezét. Az esküvőről a párnak határozott elképzelései vannak.

Delhusa Gjon és FanniForrás: Facebook/Delhusa GJON Hivatalos Oldala

"Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze" - mesélte az énekes.