Beleznay Endre lánya forgatás Beleznay Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beleznay Endre lánya, Bodza saját lábára állt, és kirepült a családi fészekből. Kapcsolatukról, illetve Bodza munkásságáról ők maguk meséltek.

A most 26 éves Bodza már sok éve nem lakik a szüleivel, de az apjával való kapcsolata láthatóan fesztelen és humoros. A színész lánya jelenleg statisztaként dolgozik hazai és külföldi forgatásokon is, amit elmondása szerint inkább hobbiként, mint munkaként él meg.

Édesapja elárulta, hogy Bodza korábban kijelentette, őt nem hatja meg, ha sztárok vannak a közelében, azonban kiderült, hogy azért vannak kivételek, például Michael Sheen.

"Én soha nem tudom forgatás előtt, hogy ki lesz ott. Michael Sheent az Alkonyatból ismertem, és amikor megláttam, lefagytam, hogy oké, ott egy vámpír, nagyon örülök, de nem csinálok semmit. Visszamentem oda, ahol a statiszták várakoznak, és olyan két órán keresztül fel-alá rohangáltam, hogy itt egy vámpír, itt egy vámpír. De sikerült nem a nyakába ugranom senkinek" - mesélte Bodza a Mokka stúdiójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.