Az 50 éves Gregor Bernadett mára nem vágyik érzelmi függőségre, rájött, hogy egyedül is jól elboldogul.

A színésznő a mai napig rengeteg színházi darabban játszik, és bár már nem őt kérik fel a fiatalabb színésznőknek való szerepekre, őt ez egyáltalán nem bántja.

Gregor BernadettForrás: Újszínház

"Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam. Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze odafigyelek magamra" – mondta, hozzátéve, hogy 50 évesen sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint 20 évesen. Jelenleg egyedülálló, de már nem is akar senkitől függeni, és nem hiányoznak neki a különböző játszmák.

"Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, hogy a másiknak éppen milyen napja van..." - mondta a Ripostnak.