Harry herceg elárulta: így reagált Károly és Vilmos, amikor kiderült, hogy úton van a kis Archie

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
unoka család III. Károly III. Károly király Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg a könyvében többek között arról is ír, hogy mondták el III. Károly királynak, hogy érkezik a kis Archie Harrison.

Harry herceg az új memoárjában felidézi, hogy tudta meg Károly: úton van a kis Archie Harrison. A People azt írja, a páros a nagy bejelentést Eugénia hercegnő 2018-as esküvőjére időzítette. Harryék egyesével húzták félre a családtagokat, hogy közöljék a jó hírt, elsőként a leendő nagypapa tudta meg, hogy új taggal bővül a királyi család.

"A menyasszony és a vőlegény fogadása előtt elkaptuk apát a dolgozószobájában. Ült a nagy íróasztala mögött, ahonnan nagyon szeret kifelé nézelődni. Örömmel vette tudomásul, hogy negyedszer is nagypapa lesz. Széles mosoly ült ki az arcára"

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val. Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Ezután Vilmos herceget is megkeresték, akinek egy nagy szobában árultál el az örömhírt.

"Megsúgtuk Vilmosnak, aki mosolyogva annyit mondott, ezt el kell mondania Katalinnak. Ő a szoba másik végén volt, mondtam, ráér később is, de ő ragaszkodott hozzá. Szóval elmondtuk neki is, szívből gratulált. Mindketten pont úgy reagáltak, ahogy vártam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.