Napi horoszkóp 2023. január 29.: az Oroszlán kisugárzása felerősödik, a Bika vidám

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap érdemes a kompromisszumra törekedni, különben gyorsan értelmetlen viták közepén találhatjuk magunkat. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Biztatóan alakul a kapcsolatod a társaddal, szerelmeddel, különösen akkor, ha új kapocsról van szó; akár a mennyekben is érezheted magad. Igaz, nem minden kapcsolat örök érvényű, de ettől persze még lehet tiszta és szép.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Nevetős, vidám vasárnapot jeleznek a bolygók, s talán sikerül nagyobb társaságot is összeszervezned. Ha még keresed a párodat, szívesen flörtölgetsz, de meglehetősen válogatós is leszel

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Párod szeretné, ha jobban működne a kapcsolatotok, és felismerve a múltbéli hibákat, ezért hajlandó is tenni valamit. Elképzelhető, hogy kedvesebben viselkedik, beszédesebb, nyitottabb. Legyél nyitott a közeledésére, és élj a lehetőséggel!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A családban vagy a közvetlen környezetedben jeleznek konfliktust a bolygók vasárnap. Ha nem akarsz felmorzsolódni a sokszor teljesen felesleges küzdelmekben, a legjobb, ha a visszavonulást választod. Legalábbis a látszat szerint. De ez most a nyerő taktika...

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Érdekes, hogy ugyanabban a társaságban, közösségben, vagy szórakozóhelyen, ahova eddig is jártál, egyszerre mindenki téged akar megismerni, sőt megpróbálnak felszedni téged. Csak rajtad múlik, kit választasz, vagy hogyan élsz a kínálkozó lehetőségekkel.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


A dühösködés, a harag sehová sem vezet vasárnap, és persze máskor sem. A magad csendes módján, diplomatikusan és mosolyogva is elmondhatod a véleményedet. Így lehetsz igazán eredményes, hiszen a másik erre csak pozitívan tud majd reagálni...

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.