Heti horoszkóp 2023. február 6-12.: Lesznek rázós napok, de aztán végre minden jól alakulhat

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazából ezen a héten a szerdát leszámítva nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók. Szerdán ugyanakkor érdemes tudatosan figyelni, hogy elkerülhessük a kellemetlen szituációkat, a vitás helyzeteket. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Nem lesz bajod a hétfővel, kivételesen lelkesen kezded a hetet. A hét közepén ugyanakkor muszáj kicsit megállnod, és megvizsgálnod a büdzsédet. A föld dominancia ad elegendő türelmet és józanságot. Szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, utána a párkapcsolatod kerül a figyelmed középpontjába. Kérdezd meg a párodat, mire vágyik, mit szeretne?

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Amennyiben megúszod vita nélkül a hétfőt, akkor remek hét vár rád. Keddtől békésebb napok jönnek, innentől minden a kezedre játszik, és a terveid szerint haladnak a dolgaid. Ettől elégedettség és nyugalom száll meg. Pénteken jó hírt kapsz a munkahelyeden a fizetéseddel kapcsolatosan. Ez megszépíti a hétvégédet is. Gondolatban előre elköltöd a plusz pénzt, pedig nem kéne...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Pontosan tudod, hogy egy jó ötlet semmit nem ér megvalósítás nélkül. Ez a hét a kivitelezésre alkalmas, érdemes lenne erre fókuszálnod. Ha nem tudod, hol kezdd el, kérdezz meg számodra hiteles embert, aki segíthet stratégiát készíteni. Utána ne hezitálj, hanem fogj hozzá, máskülönben sosem lesz semmi az egészből. A hétvégéd mozgalmasnak és változatosnak ígérkezik.

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Vannak a közeledben józan emberek, akik a tényekre hagyatkozva alkotnak véleményt. Tanulhatnál tőlük. Nem hasznos mindig érzelmi alapon dönteni. Te utóbbiban jó vagy, pedig olykor a józan ész a jobb tanácsadó. Hallgass a bolygókra, s most az ész vezessen a szív helyett! Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Végre felhőtlenül optimista leszel megint...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Esélyed sincs hétfőn megnyerni egy vitát, szóval jobb, ha kitérsz előle. Közben ne feledd a régi tanácsot: „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz!" A folytatás a munkádban jelez lassú előrelépést. Ne sürgesd a folyamatokat, idővel minden a helyére kerül. Hétvégén a szombat utazásra, kirándulásra, a vasárnap családi ügyekre és az otthon csinosítására alkalmas.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Kiváló fényszögek támogatják a törekvéseidet egész héten. Akkor is, ha kerül „légy a levesbe". Szerdán a dupla bolygó szembenállás nézeteltérés veszélyét mutatja. A bolygók azt javasolják, hogy kerüld a vitát. Most nem sok esélyed van meggyőzni a másikat. Később visszatérhetsz a témára. Hétvégén kedvezőbben látod az anyagi helyzeted alakulását, ami megnyugtató... - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.