"Most már tudom, mitől vagy ennyire vékony" - durva dologgal vádolták meg Hódi Pamelát

Hódi Pamela -
Hódi Pamela fogyás fogyókúra változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kétségkívül jobb formában van, mint valaha, egyesek azonban úgy vélik, nem az egészséges életmódnak és a rendszeres sportnak köszönheti a karcsúságát.

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence közös kislánya, a kis Evolet májusban ünnepli majd a második születésnapját. Az influenszer második várandóssága alatt jó pár kilót felszedett magára, és abban az időszakban úgy döntött, saját maga érdekében nem tölt fel túl sok fotót a közösségi médiába.

A kis Evolet után Pamela rövid időn belül bombasztikus formába lendült, és alig egy évvel a szülés után vékonyabb volt, mint valaha. A kilók ledobásában Berki Krisztián tavaly májusi halála is közrejátszott, hiszen a gyász teljesen felemésztette Pamit, aki a lánya édesapját vesztette el.

Most Pamelát azzal vádolta meg az egyik követője az Instagramon, hogy ő is azon hírességek közé tartozik, aki a méregdrága, vényköteles inzulinnal fogyott le.

- írta az egyik hozzászóló a friss fotó alá.

Hódi Pamela

Többen rögtön védelmükbe vették Pamit, és leírták, hogy az influenszer nehéz időszakon ment át Berki halála miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.