Kasuba L. Szilárd 9 év szünet után visszatér műsorvezetőként a képernyőre

Forrás: Sikeres leszek! -
TV2 műsorvezető Kasuba L. Szilárd Sikeres leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasuba L. Szilárd a TV2-re tér vissza műsorvezetőként, egy álláskeresőknek induló új műsorba.

A TV2 álláskeresőknek szóló műsorában HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok és önéletrajzírók fogják segíteni az álláskeresők útját. A Sikeres leszek! adásaiból közelebbről is megismerhetünk érdekes foglalkozásokat és karriereket, így pedig a nézők is közelebb kerülhetnek álmaik megvalósításához. Emellett végigkövethetjük a pályakezdők vagy karrierváltók nehézségeit, kétségeit is az adások során.

A műsorvezető a sokak által már jól ismert Kasuba L. Szilárd, aki 22 évvel ezelőtt, az akkori egyik legkedveltebb műsort, a Kapcsoltam adásait vezette a TV2-n.

Kasuba L. Szilárd Forrás: Sikeres leszek!

"Őszintén szólva meglepetésként ért, amikor a műsor producere megkeresett, hogy csatlakozzak a produkcióhoz – persze jó értelemben. Gyors választ kellett adnom, de nem volt nehéz a döntés, hogy elvállaljam-e, mert úgy gondolom, a 'Sikeres leszek!' nagyon hasznos információkat közvetít és szórakoztatva segít eligazodni a munkaerőpiacon" – mondta Szilárd. "Ez most egy nagyon intenzív időszak, tudtam hogy nagyon besűrűsödnek majd a napok. A forgatások mellett ugyanis áprilistól várnak a párjaim, mert élesedik az esküvőszezon, amit nagyon szeretek, és már várom is, hogy újra találkozzam a szerelmesekkel a nagy napjukon" – tette hozzá.

A Sikeres leszek! első évada nyolc részből áll, az első rész március 5-én vasárnap 12:45-kor lesz látható a TV2-n. A műsor producerei Babay János és Koczka Máté - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.