III. Károly azért lakoltatta ki Harryéket a windsori kastélyból, mert fia gonosz mostohának nevezte Camillát

Forrás: AFP/Jane Barlow -
kilakoltatás brit királyi család III. Károly Frogmore Cottage Camilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint III. Károly Camilla királyné védelmében lakoltatta ki Harryt és feleségét a windsori birtokon belül található kastélyból.

Zajlik az élet a királyi család háza táján, és máig heves indulatokat szül a Spare (Tartalék) című könyv, amelyben Harry éles kritikával illeti Camilla királynét. Úgy tudni, III. Károly épp emiatt döntött úgy, hogy felszólítja Harryt és Meghant, hogy hagyják el a windsori birtokon belül található öt hálószobás kastélyt.

III. Károly soha nem akart választani a gyermeke és a felesége között, ám Harry túl messzire ment a Spare című memoárjában elhangzott állításokkal. A Daily Mail azt írja, hogy az i-re az tette fel a pontot, hogy Harry gonosz mostohának nevezte Camillát, ezért Károly január 11-én, mindössze egy nappal a Spare megjelenését követően elindította a kilakoltatási eljárást.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Harry nagyon is tisztában volt azzal, hogy Camilla vörös vonalat jelent az apja számára, ám ő ezt szemrebbenés nélkül átlépte

– tették hozzá.

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A Buckingham-palota egyelőre nem kommentálta a döntést, de ha minden igaz, Harry és Meghan a nyár elejéig kaptak haladékot arra, hogy elhagyják a kastélyt. A házaspár szóvívője egyébként a héten megerősítette, hogy Harryéknek valóban el kell hagyniuk a Frogmore Cottage-ot, amit 2018-ban kaptak meg Erzsébet királynőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.