Sebestyén Balázs nemrég a rádióban fejtette ki a véleményét azokról a celebekről, akik magukból élnek és havi több millió forintot tesznek ezzel zsebre. 

Sebestyén Balázs a minap a rádióban fejtegette, hogy mit jelent ma Magyarországon élni. A rádiós műsorvezető egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy manapság a fiatalok nagy része influenszer szeretne lenni, ugyanis így havi 3-4 akár 5 millió forintot is zsebretehetnek.

"Gondold el, celeb vagy, én nem hívom őket megélhetési celebnek, nem kell különösebben nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk.

Sebestyén Balázs a celebekről: "Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz"Forrás: Facebook, Sebestyén Balázs

 

Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni... ebből milyen hivatás lett! Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk.... A nézők se unnak rájuk, nem unnak rá a celebekre. Reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős... az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac. Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált" - magyarázta Balázs, aki egyáltalán nem ítéli el a mai fiatalokat, amiért vonzó számukra ez az út. 

"Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. Hogy a celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező: könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni? Ez fura módon érték lett. Egy működő modell" - tette hozzá.