Új műsorral tér vissza a televízióba Gáspár Győző

Dikh TV Gáspár Győző Legyél szerencsés! (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző eddig soha nem látott arcát mutatja meg új műsorában a nagyközönségnek a Dikh TV-n, ahol húsvét hétfőn debütál új műsora, a Legyél szerencsés! A hetente jelentkező epizódokban egészen új oldaláról mutatkozik be az előadó. 

Bár Győzike megmarad igazi mókamesternek, roma hagyományait, legújabb zenei törekvéseit és eddig ritkábban látott komolyabb oldalát is megismerhetik a nézők a műsorból.

„Nálunk cigányoknál, ha azt mondják 'Legyél szerencsés!' az egy nagyon szép gesztus. Jelenti azt is, hogy legyél szerencsés az életedben, a családoddal, a munkádban. Mi ezt nagyon komolyan gondoljuk és komolyan is vesszük" – mondta Gáspár Győző, aki úgy érzi, őt mindig megtalálta ez a fajta szerencse az életében.

„Az élethez nagyon sok szerencse kell, én 24 éve csak kapok belőle. Most szeretnék adni is, ezért kívánom, hogy mindenki, aki nézi majd a műsort, legyen szerencsés" – hangzik el a műsorban, amelynek első adásában Győző visszatér a kezdetekhez.

A tóalmási húsüzemben vállal munkát hentesként és bár a hajnali munkakezdéstől nem repesett, óriási lendülettel vetette bele magát az üzem munkájába, amely azonnal megihlette. „Világhírűvé kellene tenni a tóalmási kolbászt. Külföldre vinni az egészet egy asszonykórussal együtt. Nagyot álmodtam ennek kapcsán, amit szeretnék véghezvinni" – árulta el Gáspár Győző, akinek pontos tervébe hétfőn 19:55-től nyerhetnek bepillantást a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.