"Az örökséged megmarad, mindig élni fog!" - gyászol Görög Zita

Görög Zita gyász kosárlabda edző gyerek
Görög Zita megható posztban búcsúzott el fia kosárlabdaedzőjétől, aki tragikusan fiatalon, 49 évesen hunyt el. 

Váratlanul ment el Görög Zita fiának kosárlabdaedzője, aki nagyon közel állt nemcsak a fiához, de hozzá is. A modell megható Instagram-posztban búcsúzott el tőle.

"Gábor.. pár napja keresem a szavakat. Múlt héten még az excel táblázatba írtad be Milán nevét a nyári egyéni képzésre. Nem csesztél le, amiért elrontottam, megcsináltad helyettem. Hétfőn azt mondtad edzés után, hogy fáradt vagy, hazamész pihenni végre. Ez volt Milussal az utolsó beszélgetésed az öltözőben...
Egy olyan edző voltál, aki mindig a gyermek, a játékos fejlődését tartottad szem előtt. Nem tartottál meg senkit, hogy a Te csapatod jobb legyen, azt nézted, nekik mi a legjobb. Minek is tetted volna? Nincs olyan bajnokság, amit ne nyertél volna meg, nincs olyan csapat, amit ne vittél volna sikerre 49 év alatt. 49... baszki. Mennyire kevés. Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé. Mennyi kosaras és edző fejlődött a tudásod által? Szerintem Te sem tudod. Ovisok,kisiskolások, gimisek, NB1esek, NBA játékosok is akadnak, akik veled töltötték a nyarakat. Egy olyan példakép vagy, akire mindig emlékezni fog mindenki, aki valaha 1 mondatot is váltott veled.
S ha nem is itt, de egy más minőségben, ha nem is úgy, ahogy mi szeretnénk , de az örökséged megmarad, mindig élni fog! Megszólalsz majd bennük a pályán, egy fordulásnál, helyezkedésnél, dobásnál. S megszólalsz bennünk, szülőkben a pálya a szélén, a lelátón.
Köszönöm, hogy visszaadtad a fiam önbizalmát a játékhoz, hogy keményen dolgoztál vele. és sosem engedted el a kezét. Éppen csapatot próbáltál szerezni neki, ahol már a próbaedzesen megjegyezték: mennyire látszik rajta a Bácsalmasi iskola.
Tudod Gábor, nem kell rocksztárnak , költőnek vagy festőnek lenni ahhoz, hogy hatással légy az emberekre. Csak úgy kell élni, ahogy Te tetted! Szenvedéllyel és mérhetetlen tudással!" - írta az edzőről megosztott fotóhoz Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.