Napi horoszkóp 2023. május 21.: A Mars-Plútó szembenállás senkit nem kímél…

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
A Mars és a Plútó szembenállása sok feszültséget generál, de ezt enyhíti, hogy a Nap ma belép a könnyed Ikrek jegyébe. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ez nagyon nem lesz egyszerű nap! A Mars és a Plútó szembenállása nagy feszültségeket gerjeszt. Óvatosan most minden kritikus megjegyzéssel, odaszólással, mert pillanatok alatt kitörhet a veszekedés.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A konfliktushelyzetek elkerüléséhez vasárnap szükséged lesz tapintatra és mély emberismeretre. Legyél nagyon óvatos, mert könnyen megsértheted mások érzékenységét, persze abszolút nem szándékosan. Figyelj az apró jelekre, a testbeszédre!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Szinte semmivel sem vagy elégedett vasárnap. A legjobb, ha elmondod a párodnak, mi okod van erre. Persze az nem mindegy, hogy mi módon teszed ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére egy tisztázó beszélgetés, még békésebb hangulatban jobb lenne!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Azon búslakodsz, hogy mostanában semmi sem sikerül neked. Pedig ez egyáltalán nincs így. Az igazság viszont az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnod magad, akkor az úgy is lehet. Inkább adj egy esélyt magadnak!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


A Mars-Plútó szembenállás vasárnap senkit nem kímél, de téged a legkevésbé... Most nagyon könnyen rivalizálás, hatalmi játszmák, féltékenység ütheti fel a fejét. A legjobb, amit tehetsz, ha törekszel az egyenes, őszinte kommunikációra mindenfajta kapcsolatodban.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Úgy érzed, sok új ajtó nyílt meg előtted az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is vagy, hogyan is élhetnél a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódj és kérj tanácsot – ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.