Videón, ahogy az MMA-harcos megküzd egy 3 méteres aligátorral

MMA Mike Dragich videó küzdelem aligátor
Egy floridai férfi egy 3 méteres aligátorral dulakodott az egyik jacksonville-i általános iskola parkolójában. A jelenetnek közel 200 ember volt a tanúja. 

Videóra vették, ahogy Mike Dragich MMA-harcos és engedéllyel rendelkező aligátor- befogó a farkánál fogva megragadja a 3 méteres fenevadat, ami úgy döntött, az iskola melletti parkolóban pihenget.

A felvételen látszik, ahogy a férfi bemegy a parkolóba és megpróbálja elfogni az aligátort, melyet a farkánál fogva húz, ám az nem hagyja magát, visszatámad. A küzdelemnek végül a szakemberek vetettek véget, akiknek segítségével végül sikerült befogni a hatalmas hüllőt.

"Úgy éreztem magam, mint Batman, de tényleg...Sokak szerint, ahogy odasétáltam az aligátorhoz, úgy néztem ki, mint Stone Cold (Steve Austin)" - mondta Dragich a FOX 35-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.