"Úgy érzem tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot" - Szakított gyermeke édesapjával Radics Gigi

Bella Áron énekesnő Radics Gigi szakítás
Négy, közösen töltött év után a különválás mellett döntött Radics Gigi és párja, Mikus Áron. Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a fájdalmas hírről. 

Radics Gigi négy évig alktott egy párt kedvesével, kislánya édesapjápjával, akivel közösen döntöttek úgy, hogy a jövőben külön utakon folytatják tovább az életüket. Az énekesnő az Instagram-oldalán hosszú bejegyzésben tájékoztatta a nagyközönséget.

"Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót.

Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet"

- írja bejegyzésében Gigi, aki őszintén vall arról, hogy a jövőben mindkettejük számára továbbra is az lesz a legfontosabb, hogy közösen gondoskodjanak kislányukról, Belláról.

"Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet.

Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni.

Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam" - zárta rövidre az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.