György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még a nyáriszünetet élvezik: a kedvenc családi birtokukon kapcsolódnak ki. 

A királyi család minden évben a skóciai Balmoralba vonul vissza, hogy kicsit elbújjanak a nyilvánosság elől, és pihenhessenek. Ez az év sem kivétel. A 10 éves György herceget, a nyolc éves Sarolta hercegnőt és az ötéves Lajos herceget a hét elején vitte a birtokra a walesi herceg és hercegné, hogy csatlakozzanak Károly királyhoz.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő a gyermekeikkel, György herceggel (b), Lajos herceggel (k) és Sarolta hercegnővelForrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A családnak II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi halála óta ez az első látogatása Balmoralban, ami  meglehetősen szomorúvá teheti az idei nyaralást.

Erzsébet királynő kedvenc kastélyában hunyt el: pillanatok Balmoral kastélyából

II. Erzsébet királynő 96 évesen hunyt el Skóciában, a Balmoral kastélyában. Ez volt a királynő kevenc rezidenciája, ahol sok szép emléket gyűjtött. Íme, a királynő boldog pillanatai a birtokon.

Balmoral számos tevékenységet kínál, amikkel a királyi család lefoglalhatja magát az ott tartózkodásuk alatt. Sokat sétálnak, piknikeznek, sütögetnek és sok kutya is ad bőven feladatot. A környezet sem utolsó: a birtok 52 000 hektáron terül el, és olyan gyönyörű, amilyen csak a skót táj lehet

Balmoral kastélyaForrás: Hemis via AFP/GERAULT Gregory / hemis.fr/Gerault Gregory

Katalin korábban már beszélt arról, hogy legkisebb gyereke, Lajos herceg imád játszani a kastélyban - írja az Express.  A kisfiú azt is megkérdezte szüleitől, hogy a balmorali családi kiruccanások folytatódhatnak-e azután, hogy a királynő már nincs köztük.