Vadgesztenyéből készít mosószert a kétgyerekes anyuka: tízezreket spórol

Forrás: Kara Woodhouse / SWNS/© Kara Woodhouse / SWNS/Kara Woodhouse / Swns -
vadgesztenye kétgyerekes anyuka Kara Woodhouse ekcéma üvegedény
Kara Woodhouse fia ekcémája miatt döntött úgy, hogy saját mosószert gyárt. A házi szer pedig nemcsak hatákony, de olcsóbb is lett. 

A 29 éves Kara Woodhouse úgy döntött, saját maga készíti el ezentúl a mosószert. A kétgyerekes anyuka fia komoly ekcémával küzdött, amire a boltban vásárolható legkíméletesebb mosószerek sem voltak jó hatással, ezért határozta el, hogy inkább ő állítja elő házilag. Az anyuka meg is osztotta a jól bevált módszerét, amely nemcsak hatásos, de még pénzt is spórol vele.

A kétgyerekes anyuka sokat spórol a házi mosószeren Forrás: Kara Woodhouse / SWNS/© Kara Woodhouse / SWNS/Kara Woodhouse / Swns

Bárki, aki hozzáfér a vadgesztenyéhez, az pénzt spórolhat. Az édesanya szeptembertől decemberig gyűjti a termést, amiből egész évre való mosószert készít. Mivel korábban kéthetente 30 fontot (13 ezer forintot) költött mosószerre, így azzal, hogy ő készíti, egy hónapban 26 ezer forintnyi fontot spórol meg.

A vadgesztenyének a magjából lehet hatékony mosószert készíteni. Az anyuka általában kalapáccsal töri össze ezeket, beleteszi egy üvegedénybe, amelyet forrásban lévő vízzel tölt meg. 30 perc pihentetés után a folyadékot leszűri egy másik üvegbe, és a hűtőszekrényben tárolja - írja a WalesOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.