Komoly változások jönnek novemberben: ezt tartogatják nekünk a csillagok

havi horoszkóp horoszkóp novemberi horoszkóp
November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

KOS novemberi horoszkóp:

A novembered felemásnak ígérkezik. Veszteség érhet, amit rosszul viselsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki pénzt! Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13. Valami csoda történik, mert mégsem ér kár 7-én és 17-én. Tartsd titokban, hogy mi, vagy ki segített! További jó hír, hogy egyre jobb passzba kerülsz, ahogy a bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől te egyre biztosabb leszel abban, hogy nincs világvége.

BIKA novemberi horoszkóp:

November lesz az év legrázósabb hónapja a te szempontodból. Vigyázz mindenkire, aki fontos neked, mert szakító próbának lesz kitéve minden kapcsolatod! Kerülj minden vitát! Szakításveszélyt mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Akkor lehet baj, ha hevesen reagálsz. Hiába van igazad, nem tudod érvényre juttatni, mert a másik a stílusoddal és nem az érveiddel foglalkozik. Bolygód, a Vénusz 8-dikától segít, hogy diplomatikusabban fogalmazz...

IKREK novemberi horoszkóp:

Nem leszel topon november első napjaiban. Bolygód, a Merkúr meghűlést és/vagy gyengélkedést mutat. Előzd meg a nagyobb bajt sok mézes teával, gyömbérrel, citrommal és fokhagymával! Közben nem szabad panaszkodnod se az időjárásra, se a munkádra, mert ezek is lebetegíthetnek. A kimondott szónak teremtő ereje van. 10-től Merkúr a Nyilasban ellentmondásos találkozásokat jelez. Számíts rá, hogy lesz, amelyik vonz, és lesz, amelyik taszít!

RÁK novemberi horoszkóp:

Végre novemberben elemedben leszel. Millió ötlet pattan ki a fejedből. Szaturnusz is segít (november 4-től előre mozog), és azt javasolja, hogy kapkodás helyett készíts tervet! Először szedd össze, hogy pontosan mi minden lelkesít! Utána jöhet a prioritás felállítása. Ezzel párhuzamosan sajnos egy barátság nehéz időszakon megy keresztül. Vagy el fogtok távolodni egymástól, vagy ellentétes véleményen lesztek. Legkritikusabb napok: 3, 4, 11 és 13.

OROSZLÁN novemberi horoszkóp:

Az otthon békéjének megóvása a legnagyobb kihívás a számodra novemberben. A családból valaki olykor kihoz a sodrodból. Különösen november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A legjobb ellenszer, ha semmit sem veszel személyed elleni támadásnak. Feltételezd, vagy bátran kérdezd meg, hogy a másik segíteni akar-e! Fokozatosan javul a helyzet, ahogy bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől egyre derűsebben látsz mindent.

SZŰZ novemberi horoszkóp:

Igencsak eseménydúsnak ígérkezik a novembered, amit nem fogsz bánni, mert több témában is átbillensz a holtponton. Amennyiben az utóbbi hetekben, hónapokban nem láttál kellően látványos eredményeket, akkor örülhetsz, mert ennek végre vége. A következő területeken várható változás: pénz, párkapcsolat, ingatlan ügyek. Közben legyél óvatos az utakon! Különösen: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A hónap második felében váratlan vendég toppanhat be...

A többi csillagjegy havi horoszkópját itt olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.