A Penny hosszútávú lehetőséget nyújt a fiataloknak

Forrás: Penny Market -
pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lesz velem, ha végeztem? Miből fogok megélni? Tanulni vagy dolgozni? Az érettségi előtt állók és a frissen érettségizettek gyakran felteszik maguknak ezeket a kérdéseket, de a válasz nem mindig egyszerű. A Penny Market 2014 óta mutat utat egy sikeres karrier felépítéséhez a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával szoros együttműködésben létrehozott duális képzési programjával: a Penny Market fő küldetése, hogy lehetőséget adjanak a fiataloknak és folyamatosan fejlesszék munkatársaikat.
Forrás: Penny Market

A Penny úttörőként, 2014 szeptemberében sikeresen elindította duális boltvezető képzését, így lehetőséget teremt a fiataloknak, hogy felépítsék saját karrierjüket. Az innovatív program célja, hogy a Penny duális képzésében magas színvonalon képzett és végzett üzletvezetők, a Penny szakmai igényeinek megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzenek. A Penny duális képzése a német duális oktatási modul szerint kialakított elméleti és gyakorlati képzésből áll. A duális képzés egyik legfőbb előnye, hogy a résztvevők valódi munkakörnyezetben szerezhetnek piacképes munkatapasztalatot. A Pennynél a jó hangulat és az igazi csapatszellem sem hiányzik. Emellett az sem titok, hogy a Penny számtalan fejlődési lehetőséggel várja a csatlakozni vágyó kreatív fiatalokat, hogy innovatív ötleteik segítségével emeljék a vásárlóik kiszolgálásának színvonalát.

Hosszú távú, garantált állás és naprakész tudás

A Penny Market diszkontlánc dinamikus fejlődését mutatja, hogy mostanra már 207 hazai üzlettel rendelkezik, és 2017 őszén adja át új logisztikai központját Veszprémben. Duális elméleti oktatásuk Budapesten, a szakmai gyakorlat pedig a Penny üzlethálózatában zajlik, így a hallgatók testközelből tapasztalhatják meg, milyen eladóként és üzletvezetőként helytállni. Ráadásul a résztvevőknek a Penny biztosítja a teljes képzési díjat, ezen felül a diákok tandíjmentes tanulmányaik teljes idejére folyamatosan emelkedő fizetést is kapnak, így nem kell választaniuk munka és tanulás között. A program keretében a Penny üzletvezetőket képez, akik az élelmiszer- és vegyiáru-eladó, és a boltvezetői szakképesítések mellett, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által kiállított, a német előírások által is elismert végzettséget is megszerzik. Az első két évfolyam tanulói mostanra már a Penny vezetői csapatának tagjaként viszik tovább a vállalatot a 21 éve töretlen fejlődés útján.

További információk ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.