Ízekkel és felelősséggel egy új generációért - A Kométa összehozza a családot

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még október 23-ig tart a Kométa Kölyökvirsli és a "Szörnyen Boldog család" rajzfilm közös nyereményakciója és felhívása.

Tudjuk, hogy "...a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal..." hangzik a rajzfilm bemutatójában. Harapj rá te is "A szörnyen boldog család" nyereményekre a Kométa Kölyökvirslivel! Vásárolj Kométa Kölyökvirsli márkájú terméket és a vásárlást igazoló blokkod Ap kódját, vásárlás időpontját és helyét töltsd fel a www.szornyenboldog.hu weboldalra, és tiéd lehet az értékes nyeremények egyike!

Forrás: Faster Promotion - Kométa

A Kométának, mint felelős élelmiszeripai gyártónak, nemcsak az íz a szenvedélye, hanem az egészséges táplálkozás, a családi együttlétek elősegítése, az új generációért felelősséggel való tartozás. A Kométa 80 % -os hústartalmú kölyökvirsli termékével megkoronázhatjuk a napunkat a játékok, a rajzfilmek után, melyek összehozzák a családot. A kiváló ízvilágú Kométa termékek jól beilleszthetőek az egészséges és változatos étrendbe. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében.

Az egészséges életmód elkötelezett támogatójaként a Kométával többszörösen lehet nyerni, az élmények, és az együttlétek az elfogyasztott finomságok mellett főnyereményként kisorsolásra kerül 1 db 4 fő részére szóló 3 nap/ 2 éjszaka Családi Disneyland Párizsban budapesti indulással, kiutazással és visszautazással, belépőkkel ***-os szállodában. Heti nyereményként összesen 8 db LENOVO ANDY LITE TAB3 A7-10F 8GB FEKETE TABLET kerül kisorsolásra.

Forrás: Faster Promotion - Kométa

Mit tesz az egészséges életmódért a Kométa?

A vállalat kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges és változatos étrendbe. A Kométa aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében. Tagja a TÉT platformnak. csatlakozott az OÉTI StopSó elnevezésű Nemzeti Sócsökkentő Programjához, amelynek célja a lakosság magas sóbevitelének csökkentése és aktív részese az ágazati kommunikációnak. A Kométa kiváló minőségű termékei magas hústartalmúak, hozzáadott glutamát - szója és- gluténmentesek valamint termék típustól függően hozzáadott laktóz-, és tejfehérje mentesek is. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmód mellett, a fenntartható fejlődési folyamatok megvalósítására; a kisebb környezeti terheléssel és energia felhasználással járó technológiák alkalmazási arányának javítására, az anyagfelhasználás és a hulladékok keletkezésének fokozatos csökkentésére. A Kométánál a hatékonyság, az innováció, a környezetvédelem kiemelt értéket képvisel. Hisznek a folyamatos és fenntartható fejlődésben. Az itthon készült termékek választása egyértelműen jó döntés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.