Zewa Just1 – lehet még újat alkotni a toalettpapírok között

Forrás: Zewa -
pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen toalettpapírt még nem láttunk! A Zewa újdonságát érdemes kipróbálni.

Lehet-e újítással találkozni a toalettpapírok kínálatát nézegetve? Természetesen igen, de a műfaj eléggé behatárolt, így ha valaki „előgurul" valami újdonsággal, az általában több tekercses kiszerelést, vagy illatosított limitált kiadást jelent. Így aztán tényleg elcsodálkozhatunk, ha a Zewa Just1 nevű WC-papírját megismerjük.

A Just1 minden különlegességét már egyetlen lapja magában hordozza: a Zewa többi WC-papírjánál nagyobb, vastagabb, erősebb.

Forrás: Zewa

5 rétegből épül fel, így a vastagsága kiemelkedő és a nedvszívó képessége is nagyobb a megszokottnál. Szerencsére a Zewa úgy alkotta meg, hogy vastagsága ellenére extra puha legyen. Ez a kellemes tapintás nagy erőt, vagyis szakítószilárdságot rejt, ami „felhasználói oldalon" szintén alapvetően fontos szempont. A lapok kivitelezése is újszerű: érdekes technológiai megoldással középen egy ovális „használati" részt találunk, amely tapintásra kifogástalanul puha.

Hogy mindez miért igazán hasznos nekünk a fürdőszobában? Pontosan azért, amit a Zewa új termékének a neve is elárul: Just1, vagyis akár egyetlen lap is elegendő lehet belőle. Képes megadni a tisztaság érzését, amire szükségünk van úgy, hogy a megszokottnál kevesebb lapot használunk belőle.

Aki a számokat tartja igazán meggyőzőnek, annak azt is elárulhatjuk, hogy a Zewa Just1 lapjai pontosan 27%-kal nagyobbak és 66%-kal vastagabbak, mint a szintén prémium kategóriás Zewa Deluxe WC-papíré. Ez is mutatja, hogy a Zewa tényleg markáns újdonságot tett a polcokra, illetve a fürdőszobai WC-papír-tartókra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.