5 tipp, hogy kihozd a maximumot az ünnepi időszakból

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Használd ki a szupermarketek házhozszállítási szolgáltatását!

1. Használd ki a szupermarketek házhozszállítási szolgáltatását!
Amellett, hogy kényelmesen vásárolhatsz az ünnepi készülődéshez, még sokszor olyan termékekbe is belefuthatsz az webshopok kínálatban, ami a boltokban hiánycikk.

2. Tervezd meg előre az ajándékozást!
Állíts be egy költséglimitet, amit semmiképp nem fogsz túllépni. Egyeztess azokkal, akiket szeretnél megajándékozni, nehogy ők egy aránytalanul nagy ajándékkal lepjenek meg. Ha rokonlátogatást tervezel a két ünnep között és már feszegeted a büdzséd határait, akkor érdemes beszélni a szülőkkel, hogy csak a gyerekek kapnak majd ajándékokat tőled.

3. Használj ár-összehasonlító oldalakat!
Ha megvan, hogy kinek, mit szeretnél vásárolni, akkor végezz egy egyszerű keresést ezeken a gyűjtőoldalakon – pár perc alatt ezreket spórolhatsz!

4. Rendelj külföldi webshopokból!
Ha korán eszmélsz és időben megrendeled az ajándékokat, akár féláron is hozzájuk juthatsz, sok oldalon ráadásul ingyenes szállítást is biztosítanak Magyarországra. Ha az Európai Unión kívüli országból 22 euró érték alatt rendelsz, akkor mentesülsz a vámfizetés alól. 22 -150 euró között vámmentes az áru (kivéve alkohol, dohánytermékek, valamint a parfümök), de áfát kell fizetni utána, 150 eurónál drágább termékeknél pedig vám- és áfakötelezettség is van.

5. Igényelj kényelmesen bankszámlát online az MKB-nál és vásárolj ajándékot ajándékból!
Merthogy az első 5000 igénylőnek 5000 Ft-ot jóváír az MKB a bankszámlán, ha Androidos telefonodra letöltöd az MKB Pay alkalmazást és virtualizálod a fizikai valójában még el sem készült bankkártyádat (ó, be csodás is a XXI. század. Ez az összeg pont elég is egy kisebb ajándékra! Az alkalmazás és NFC képes mobilod segítségével pedig akár már aznap intézheted is a bevásárlást. Kattints a részletekért! )

http://ad.adverticum.net/t/?z=4949038&g=4949039&b=494904100&h=[LOCATION]&p=2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.