Utazás a virtuális valóságban

Forrás: badchickenvr.hu -
PR cikk játék virtuális valóság VR
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi volt a legtávolabbi hely, ahova utaztál? Csak Európán belül, esetleg meglátogattál már más kontinenseket is? Ha úgy érzed, hogy ez a világ már szűk neked, van egy jó hírünk: van egy másik, a virtuális valóság.
Forrás: badchickenvr.hu

Mi az a virtuális valóság?

A virtuális valóság gondolata nem új, sőt kb. egyidős az emberrel. Az ősemberek barlangrajzai, vagy az, ahogy a sámánjuk körülugrálta a tüzet, pont azt a célt szolgálta, hogy beleéljék magukat egy fiktív valóságba. Az áttörést a különféle típusú kontrollerek megjelenése hozta a 2010-es évek második felében. Ezekkel már sokkal aktívabban lehet részt venni virtuális valóságban. Már nem csak ülsz, nem csak passzív szemlélője vagy egy történetnek, hanem aktív szereplője.

Számtalan helyen használják már a virtuális valóságot az oktatástól kezdve a gyógyászatig, de a legelterjedtebb formája a vr játék. Gémerek több évtizedes álma válik azzal valóra, hogy be is léphetnek abba a virtuális térbe, melyben játszanak. Az élmény tényleg lélegzetelállító. Minden egyes történet, minden kaland legapróbb részlete is olyan élvezetet nyújt, melyet semmi eddigivel nem lehet összehasonlítani. Amikor felvesszük a VR szemüveget és headsetet, szinte azonnal átlépünk egy új dimenzióba. Az indítás mindössze néhány másodpercig tart és máris a virtuális tér kellős közepén találjuk magunkat. Ahogy forgatjuk a fejünket, a kép a legkisebb késlekedés nélkül követi a mozgásunkat. Elképesztő élmény úgy körbetekinteni egy képzeletbeli világban, hogy elég csak elmozdítani a fejünket.

A VR játékok

A VR játékok egyetlen hátulütője, hogy a hozzájuk szükséges eszközök jelenleg még meglehetősen drágák ahhoz, hogy otthonra is beszerezzük őket. Valószínű ez lesz a jövő, mint ahogy a konzoloknál is történt, a jelenlegi realitás azonban az, hogy érdemes VR játéktermekben bebarangolni ezt az új világot.

VR játékokban is óriási választékot találsz a Bad Chickenben. Folyamatosan megújuló kínálatból választhatod ki a számodra a legszimpatikusabb játékokat. A játékok kiválogatásánál figyeltek arra, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket de azoknak is tudjanak jónéhány játékot ajánlani akik nem feltétlenül akarnak akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális valóságban, vagy rögtön szét is lőnél mindent, ami mozog? Bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes. Így ha egy mód van rá, mindenképpen mártózz meg a virtuális valóságban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.