Őszi szoftver kiárusítás

Forrás: Go 24 -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most érdemes Windows 10-et vásárolni 3200 forintért
Forrás: Go 24

A Microsoft a PC szoftverfejlesztő iparág egyik kulcs eleme, ugyanis a számítógépek nagy része az ő operációs rendszerüket futtatja, emellett pedig több millió felhasználója van az Office programcsomagnak, ami pár évente szinte teljesen megújul. Nem véletlen, hogy a GoodOffer24 szinte csak az ő szoftvereiket árusítja, ráadásul rendkívüli kedvezménnyel.

A jelenleg futó őszi vásár az egyik legjobb alkalom arra, hogy bevásárolj a Microsoft legnépszerűbb programjait. Rengeteg a jó ajánlat és mindenhez kaptunk kuponkódot is. Lássuk is szépen sorban, hogy milyen áron szerezhetitek be a legjobb programokat.

Forrás: Go 24

Windows 10

Az operációs rendszer az elsődleges szoftver a számítógépen, tehát mindenki használja valamely fajtáját. Magyarországon elsősorban a Microsoft Windows 10 kiadásai a piacvezetők, nem csoda, hiszen csak az Apple megoldása versenyezhet vele az átlag felhasználók körében, ahhoz pedig jócskán a legmélyebb zseb fenekéig kell lenyúlni, hogy olyan hardvert vegyünk, amin Mac OS fut.

A Windows 10 mindhárom kiadására piacképes ajánlattal álltak elő, így a Home, a Professional és az Enterprise verzió is olcsóbban megrendelhető az TAutumn25 kuponkód használatával.

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (1 PC)– 3 200 Ft

Microsoft Office

Ahhoz kétség sem fér, hogy Windows-os környezetben a legelterjedtebb, és legjobb irodai szoftvercsomag a Microsoft Office, ami elengedhetetlen kiegészítője a számítógépünknek. Minden verzióra érvényes a fent is említett TAutumn25 kuponkód, de az Office 2019 Professional az TGO24OFFICE2019 kupon felhasználásával nem 25, hanem 30% kedvezménnyel szerezhető be. A szoftvercsomagok az alábbi elemeket tartalmazzák: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Acess, Publisher.

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC)– 7 900 Ft

Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) – 7 000 Ft

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1 PC)– 13 900 Ft

Windows + Office

A fenn említett szoftvereket akár kombóban is megvásárolhatjuk, így jelentős összeget spórolva. A Windows és az Office együttese mellett már nem sok mindenre kell költeni egy átlagos felhasználónak szoftver téren. Az Office 2019-es bundle-ök az TGO24OFFICE2019 kuponnal, az Office 2016-os pedig az TAutumn25 kuponnal az alábbi árakon kaphatóak.

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle– 15 000 Ft

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle– 15 600 Ft

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle– 9 400 Ft

Forrás: GO 24

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy évek óta stabilan működő, szoftver licenceket forgalmazó webshop. Főleg a Microsoft termékeivel foglalkoznak, amiket a lehető legalacsonyabb áron kínálnak. A megbízhatóságát jól mutatja a Trustpilot oldalon megtalálható értékelésük, ahol több száz elégedett vásárlójuk értékelte őket.

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10

Microsoft Office

Ha érdekelnek további ajánlatok, akkor érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhattok a Goodoffer24-en.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.