3200 forintért Windows 10 a Black Friday-en (x)

Forrás: Goodoffer24.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a karácsonyi bevásárlási szezon, úgyhogy itt az ideje bevásárolni a legújabb szoftverekből.
Forrás: Goodoffer24.hu

November az a hónap, amikor az emberek elkezdenek megőrülni, mindenhol karácsonyi dekor, télapók lógnak a bevásárlóközpontok bejáratánál és mindent elkezdenek őrülten leárazni. Habár sokan kiakadnak ettől a korai ünnepi hangulattól, de azt meg kell hagyni, hogy tényleg érdemes most elkezdeni a karácsonyi bevásárlást. Éppen emiatt az őrület miatt indította el korábban a GoodOffer24 is a Black Friday akcióját. November 12-től egészen december első napjáig tart majd a vásár, amely során a lehető legolcsóbban lehet majd hozzájutni a Microsoft legnépszerűbb szoftvereihez.

Forrás: Goodoffer.com

Windows és Office a Black Friday alkalmából

A legnépszerűbb szoftvereket vásárolhatjátok meg a legnagyobb kedvezménnyel a „Black Month” alkalmából a GoodOffer24-nél. Az TBFriday30 kuponnal 30%-ot faraghattok le, így az alábbi árakon juthattok hozzá a Microsoft legjobb termékeit.

Microsoft Office 365 (1 Year / 5 Devices for Windows) – 4 700 Ft

Office 2019-re még nagyobb kedvezmény

A legújabb Microsoft Office programcsomagra és az ezt tartalmazó bundle-ökre még nagyobb kedvezményt kaptok az TBFriday35 kuponnal, így az alábbi árakon vásárolhatjátok meg ezeket.

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1 PC) – 13 000 Ft

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle Pack – 14 000 Ft

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle Pack – 13 650 Ft

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy online áruház, ami a legnépszerűbb Microsoft licencekre szakosodott. Könnyen használható és megbízható webshop, amit a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyít. Minden licencre garanciát vállalnak, és ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a 10 éves tapasztalattal rendelkező, 24/7-es ügyfélszolgálatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

Fizetési módok

Ahogyan a legtöbb kínai webshopban itt is lehetőséged van bankkártyával fizetned, de a remek vevő védelmi rendszeréről híres PayPal fizetési mód is a rendelkezésedre áll. Mindenképpen az utóbbit javasoljuk, így egy esetleges probléma felmerülésekor extra védelmet kaptok.

Ha bármilyen információra van szükséged, az info@goodoffer24.com email címen tudsz érdeklődni, ahol a webshop ügyfélszolgálata szívesen megválaszol minden felmerülő kérdést.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Life.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.