Karácsonyi pulcsi kalauz: így legyen neked a legrondább pulcsid

Forrás:Istock -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre egyre több kirakatban találkozhatunk a szezon egyik legdivatosabb ruhadarabjával: a karácsonyi csúnya pulcsival. Volt idő, mikor kínosnak számított a nagyitól kapott kötött pulóver viselése, mára viszont vannak, akik már csak poénból sem hajlandóak mást viselni az ünnepek alatt, a nagyon merészek még akár a céges bulira is felveszik legújabb szerzeményüket. Megmutatjuk, milyen részletekre figyelj, hogy neked legyen idén a legrondább, egyben legdivatosabb pulóvered!
Forrás: Istock

1) Legyen rajta flitter vagy pompon

Az elmúlt években egyre jobban visszaköszönnek a 80-as éveket idéző divattrendek, amik persze a karácsonyi pulcsikat sem kerülhették el. A flitterekkel díszített pulóverekkel ráadásul te lehetsz a karácsonyi buli diszkógömbje!

2) Állati karácsony

Mit keres egy macska az űrben egy karácsonyfával és egy pizzaszelettel? Az ok szinte teljesen mindegy, mert ezek a pulóverek joggal pályáznak a legrusnyább karácsonyi pulcsi címre. Ha pedig a cukiság a fontos, akkor egy lámás darabbal nem fogsz mellé, hiszen az idei év egyik legfelkapottab állatmintája. Mókás, flegma, szőrös. Mi kell még a tökéletes csúnya pulcsihoz?

3) Az abszolút giccsnyertes

Ha valami igazán extrém darabra vágysz, akkor az égősorokkal kiegészített pulcsikkal nem foghatsz mellé. Ennél rondább és eltúlzottabb formája talán nem is létezik a karácsonyi sweatereknek, ráadásul tökéletesen beleolvadhatsz a karácsonyi dekorációba is.

4) Vicces feliratokkal a komoly céges vacsorákon

A visszafogott, de vicces kedvűeknek ajánlott egy egyszerű, de nagyszerű megoldás a karácsonyi pulóverek terén is. Számtalan verzió létezik ezekből, a klasszikus HO-HO-HO vagy a Let it Snow-tól kezdve az #elfie és Birthday Boy feliratig.

Ha kedvet kaptál a ronda pulóverekhez, akkor ide kattintva megnézheted az idei karácsonyi pulcsi kollekció legújabb darabjait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.