PAKOLJ BE AZ ISKOLAKEZDÉSHEZ!

Forrás: Auchan -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha még tart a nyár, a te gyerekeid is biztosan izgatottan várják a sulit. A tanévkezdésre sosem lehet időben elkezdeni készülni, különösen úgy, hogy az idei sokkal másabb lesz, mint az eddigiek. Adunk néhány tippet, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az idei felkészülés:
Forrás: Auchan

1. Vásárolj be egy helyen!

Ha bevásárolni indulsz, válassz olyan helyet, ami mindennel el van látva. Érdemes hipermarketbe menni, mert ott egy helyen megtalálod az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket a hátizsáktól kezdve, az írószereken át a különféle kreatív eszközökig.

2. Vásárolj be biztonságosan!

A hipermarketek előnye az is, hogy tágas térrel rendelkeznek és van bőven hely a polcok közt nemcsak a vásárlóknak, de a bevásárlókocsiknak is, így könnyen be tudod tartani a közösségi távolságtartás szabályait.

Forrás: Auchan

3. Vásárolj be lista alapján!

A biztonságos vásárlás egyik alappillére, hogy lehetőleg minél kevesebb időt tölts zárt térben. Írj listát azokkal a dolgokkal, amiket mindenképp megvennél. Jól gondold át, hogy milyen tanszerekre van szükség, hívd segítségül a gyereket a lista összeállításánál!

4. Vásárolj be otthonra!

A járványhelyzet megmutatta, hogy nem árt, ha otthon is minden rendelkezésre áll az online oktatáshoz: ha még nincs, érdemes lehet egy saját laptopot vásárolni a gyereknek. A suliváró bevásárlás része az otthoni tanuláshoz szükséges bútorok beszerzése is: egy fiókos íróasztal és egy állítható magasságú forgószék az online oktatáshoz és a suli utáni tanuláshoz egyaránt megfelelő.

5. Vásárolj be online!

Ha otthonról intéznéd a bevásárlást, akkor válaszd bátran az online rendelést. Az Auchantól pár kattintással meg tudod rendelni az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket, országos kiszállítással.

Forrás: Auchan

Látogass el az Auchan áruházak valamelyikébe vagy az online.auchan.hu/iskolakezdés oldalra és pakolj be az új tanévre! Széles választékból válogathatsz hiper árakon a megszokott minőségben. Tanévkezdésre fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.