A Lenorral a mosás minden perce mennyei

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ti milyen gyakran álltok neki a mosásnak? Hetente egyszer vagy akár többször is megesik, hogy felgyülemlenek a koszos ruhák? Mivel ez egy meglehetősen rendszeres házimunka, egy kis hozzáadott izgalom sokat javíthat a napodon. A Lenor új Parfumelle Moods öblítő kollekciójának köszönhetően élvezetes lesz a mosás minden pillanata.
Forrás: Lenor

A Lenor hosszantartó frissességét sokáig érezhetjük a szöveteken és most az új Moods kollekciónak köszönhetően az illatok erejét is élvezhetjük. Ezeket az illatharmóniákat kifejezetten arra tervezték, hogy jobb hangulatot teremtsenek, és az ágyban töltött idő még kellemesebb legyen. Te milyen illatot találsz kellemesnek?

Találd meg kedvencedet az új Lenor kollekció mennyei illatai között. A te hangulatodra is észrevehetően hatással lesznek, hiszen nem csak a mosás, hanem a teregetés, a száraz ruhák leszedése, végül pedig viselése során is körbelengenek az illatok.

Az élénkítő hatású Lenor Fresh Mood öblítő zöld és friss citrusos jegyeivel felidézi nyaralásaink emlékét és a tenger illatát. A frissesség megszállottjainak biztosan a kedvence lesz, ahogy a ruhák érintése mentén újra és újra felszabadul a könnyű illatfelhő.

Forrás: Lenor

A Lenor Fun Mood a boldogság megtestesülése a pompás gyömbérliliom, az édes gránátalma és trópusi gyümölcsillatoknak köszönhetően. A mosás sosem volt még ilyen vidám és élvezetes! Ez az illat emlékeztet a barátaiddal töltött időkre, a bulizásokra, a nagyszerű együttlétekre. Tartsd fogva ezeket az emlékeket egy illatként a ruhádon.

Forrás: Lenor

A Lenor Sunny Florets Happy öblítő a körömvirág és a hársvirág illatával, borostyán és erdő alapjegyekkel ötvözve melegséget áraszt magából, mintha csak a napon száradnának a ruhák. Legyen nyár vagy tél, mindig magunkon érezhetjük a melegséget, és feltöltődhetünk energiával ennek a csodás öblítőnek köszönhetően.

Forrás: Lenor

Ugye neked is megjött a hangulatod egy nagy mosáshoz? Varázsold át a ruhaneműidet a Lenor Parfumelle Moods kollekciója segítségével a hangulatodnak megfelelő illattal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.