A nyár nem múlhat el kalandok és élmények nélkül: erről maga, Kajla gondoskodik

Kajla Kajla-útlevél családi program Kajla kör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek kedvence, Kajla idén nyáron sem hagy unatkozni. A kedves kutyakölyök élményben gazdag kalandokra hívja a kisgyermekes családokat, akik útjuk során nem csupán élményekkel, de temérdek tudással és ismerettel is gazdagodhatnak.

Díjmentes utazás, nemesi cím, fővárosi küldetések, országos Kajla körök és egy rajzfilmsorozat. Csupán pár címszó a sok programból. Vegyük őket sorra, hiszen mind tartogat valamilyen felejthetetlen lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Utazzatok ingyen!

Ne az út miatt maradjatok le az élményekről. Már június 16 óta, egészen augusztus 31-ig díjmentesen utazhatnak a gyerekek a kék színű Kajla útlevelükkel és diákigazolványukkal a MÁV és a GYSEV vonatain, a Volán buszokon, valamint a BAHART és a MAHART-Passnave egyes hajóin. Idén újdonság az ingyenes KajlaBalaton24 jegy, mely a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek számára érhető el.

Osszátok meg az élményeiteket!

Levelet kapni és küldeni még mindig remek érzés, ezt jól tudja Kajla is. Épp ezért júliustól egészen december 31-ig díjmentesen küldhetnek képeslapokat a gyerekek Kajla útlevelük felmutatásával, a megjelölt helyszíneken.

Forrás: --

Szerezzetek nemesi címet!

Magyarország csodás várainak, kastélyainak bejárására és megismerésére, Kajla egy remek ötlettel szeretné motiválni a gyerekeket. A programhoz csatlakozott várakba apródként lépnek be, ám, ha a megbízólevélen szereplő feladatot teljesítik, azaz ellátogatnak három helyszínre, és begyűjtik az egyedi pecsétet, nemesi címet szereznek. Ezzel nem csupán színesebbé válik a gyerekek számára egy ilyen várlátogatás, de jobban meg is ismerhetik a kornak megfelelő szokásokat, eseményeket.

Teljesítsétek a küldetéseket!

A Budai Vár, a Városliget, a Bazilika, az Országház környéke, a Víziváros, valamint az Erzsébet híd- és a Gellért tér környéke is tartogat izgalmakat a családok számára. Budapest talán legszebb útvonalait járhatják be a gyerekek, miközben rejtélyes feladványokat oldanak meg. A küldetések során visszarepülhetnek a múltba, megélhetik a jelent, miközben játékosan, szórakozva ismerhetik meg a főváros nevezetességeit.

A küldetéseket Dávid Ádám meseíró teszi még érdekesebbé a gyerekek számára. A játékos feladványokat tartalmazó kék és zöld rejtvényfüzetet a Tourinform irodákban szerezhetik be az érdeklődök, ingyenesen.

Járjátok be az ország családbarát helyszíneit!

Idén nyártól már 40 izgalmas Kajla kör várja a családokat, ahol az útlevelükbe pecséteket is gyűjthetnek a gyerekek. Az új helyszíneken látogatóközpontok, lombkoronasétányok, arborétumok és számos más élmény vár a kirándulókra.

Kajla már a tévében is kalandokra hív

A gyerekek körében oly' népszerű kölyökkutya, Kajla idén nyáron, az M2 csatornán is csodás kalandokkal vár, méghozzá egy 10 részes animációs rajzfilmsorozatban.

A sorozat főszereplője Kajla és a Csuda család. Az egyes epizódokban a család felfedezi Magyarország különböző nevezetességeit, helyszíneit, ahol a gyerekek Kajlának és kedvenc teniszlabdájának, Tötyinek köszönhetően mindig izgalmas kalandokba keverednek. Az egyes epizódokban az adott helyszínekhez kötődő szereplők tudásukkal, erényeikkel, kedvességükkel, megjelenésükkel, és az eltévedt gyerekek kézenfogásával olyasmiket is meg tudnak mutatni, amit nélkülük nem láthatnának sem a Csuda család tagjai, sem a nézők.

Az ingyenes program-kiadványokkal, Kajla körökkel és más családbarát élményekkel kapcsolatban részleteket a kajla.hu oldalon találtok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.