Apró jelek, hogy tökéletesen összeilletek a pároddal

Forrás:Envato Elements -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megismerkedés elején sokakban ott bujkál a kérdés, hogy vajon összeillik-e a másikkal? Jó lesz vele pár hónap múlva is, esetleg 10 év múlva is működni fog a kapcsolat? A jövőt senki nem tudja megmondani, de vannak olyan apró jelek, melyek alapján gondolhatod: megtaláltad a másik feled.

Ha megvan a kémiai és az érzelmi kötődés is, az már jó alap lehet. Ha a párod a legjobb barátod is, még egy pipát behúzhattok a nagy Ő neve mellé. A barátságból alakult szerelmek sokkal erősebbek és őszintébben tudnak működni. Megszoktátok, hogy mindig számíthattok egymásra, nem kell „hosszasan agyalni" a másik reakcióján, fél szavakból is megértitek egymást.

Forrás: Envato Elements

Egymás szeretete és tisztelete

A tökéletes harmóniát mutatja az is, ha már a napi rutinotok is kialakult, ráadásul úgy, hogy nem is igazítottátok egymáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanakkor keltek, vagy ugyanakkor mentek aludni, hiszen az élethelyzetek eltérnek. De, ha már kialakult, hogy mikor mentek el bevásárolni, ha tudjátok, hogy kinek, mikor van szüksége egy nagy beszélgetésre, esetleg épp csendre, az már jelent valamit. Azt mutatja, hogy figyeltek egymásra és tiszteletben tartjátok a másik igényeit.

Lehetsz gyenge, nem szégyen

Sokan – főleg a párkapcsolatok elején – nem adják önmagukat. Adódik a kérdés, hogy miért nem, és vajon meddig akarja az ilyen ember megjátszani magát? Ha már az elején az őszinteség dominál, sokkal könnyebb helyzetben lesztek később. Nem szégyen a gyengeséget, a sebezhetőséget kimutatni. Ha tudtok egymással beszélgetni a legnagyobb félelmeitekről, a vágyaitokról, sőt még a kudarcaitokat is el tudjátok mondani egymásnak, akkor egyre biztosabb a közös jövő.

Már a simogatásotok is intim

Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket: Őszintén szereted? Biztonságban érzed magad mellette? Látod magad mellette húsz év múlva is? Ha ezekre a válaszod igen, még valamit vizsgálj meg: az érintéseiteket. Nem szeretkezés közben, hanem a mindennapokban. A reggeli puszi, a viszontlátás ölelése, vagy épp a távozás csókja. Ezekben minden benne van, amit érezhettek egymás iránt. Lehet átlagos, de sokkal jobb, ha olyan igazi „bizsergető" a dolog. Ha valami ilyesmit éreztek mind a ketten, akkor kicsit hátra is dőlhettek, mert lehet, hogy megtaláltátok az igazit.

Gyógyzóna.hu – egy új egészségügyi portál

Kiegyensúlyozott párkapcsolatunk, egészségünk, fittségünk és jó közérzetünk érdekében érdemes lehet rákattintani az új egészségügyi portálra, a Gyógyzóna.hu-ra. Az oldal missziójának tekinti, hogy magas szintű egészségügyi kultúrát építsen olvasói körében, amely iránytűként szolgál a tünetek, az egészségügyi problémák, a higiénés és diétás szabályok, a hírek és tanácsok világában. Mindezeken túl szórakoztató tartalommal – könnyed cikkekkel, kvízekkel, lélekemelő írásokkal – is frissülnek. A Gyógyzóna, mint egy orvosrokon a családban, mindig az olvasó mellett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.