Pin-up lányokká változtatta kedvenc Disney-hercegnőinket egy művész

Forrás: tarusov.com -
pin-up lány extrém hercegnő vagányság Los Angeles Disney Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagány pin-up lányokká formálta mindenki kedvenc hercegnőit egy Los Angeles-i művész, Andrew Tarusov.

Korábban láttuk őket rövid hajjal, mozgássérültként, a Szürke ötven árnyalatának szereplőiként, és már azt is tudjuk,hogy néznének ki, ha igaziak lennének. Most pedig az is kiderült, hogyan mutatnának pin-up lányokként kedvenc hercegnőink. A művész Instagram-oldalán tette közzé a Disney-hősnőket extrém és vagány formában újragondoló fotóit.

/1509/Disne2015911121557
Ábel Anitát szinte felismerhetetlenre sminkelték - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150911-abel-anita-igen-extrem-sminkben-pozol-a-kameranak.htmlA gyönyörű műsorvezetőt legtöbbször egyszerű, inkább visszafogottabb oldaláról ismerjük, azonban most megmutatta: az extrém stílus is remekül áll neki. TrendFotó: Bielik István - OrigoÚgy néz ki, mint egy Barbie baba, és úgy is éli az életét a 26 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20150911-angelica-kenova-az-uj-barbie-baba-akit-hercegnonek-neveltek-a-szulei.htmlEddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében.Trend--Furcsa maszkban szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20150910-furcsa-maszkban-szepulnek-a-vilagsztarok-jessica-alba-nicole-richie-lady-gaga.htmlA jövő szépségápolási termékei azok a maszkok, amelyeket felvéve fiatalodik és megpihen a bőr. Jessica Alba, Nicole Richie és Lady Gaga is erre esküszik.Trend--Channing Tatum teljesen megváltozott - Alig ismertünk rá!http://www.life.hu/trend/20150910-channing-tatum-bajusszal-es-pisztollyal-pozol-legujabb-filmjenek-forgatasan.htmlA Magic Mike sztárja igencsak meglepte a rajongókat, amikor arcán egy bajusszal szelfizett a minap. Gyorsan megnyugtatunk mindenkit: csak jelmez! TrendOrigoCsillagot kapott Katy Perry! Cserébe négykézláb tette ki cickóithttp://www.life.hu/trend/20150910-katy-perry-csillagot-kapott-hollywoodban-cserebe-kitette-a-cicijet.htmlAz énekesnő kézlenyomatát is megörökítették Hollywoodban. A sztár ráadásul nem akármilyen szerelésben érkezett a nagy eseményre.Trend--Gáspár Evelin megvillantotta húsos ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150910-gaspar-evelin-uj-szelfit-posztolt.htmlHol másutt szelfizhetett volna Gáspár Evelin, mint a család valamelyik luxusverdájában?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.