Budapest lenyűgöző tetőteraszai – ahol a legjobb partik kezdődnek

parti Corvintető tetőterasz Budapest Gozsdu Udvar 360
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finom falatok, isteni koktélok, lenyűgöző panoráma, naplemente, jó társaság, az ereidben dübörgő basszus – ezek közül minden a tiéd lehet, ha kikapcsolódásod színteréül Budapest legjobb tetőteraszait választod. Íme, a Life.hu kedvencei. 

Gozsdu Skyterasz – A legtrendibbek egyike

Forrás: Gozsdu Skyterasz

A város egyik legmenőbb szabadtéri szórakozóhelyét, a Gozsdu Skyteraszt a Gozsdu udvar tetején találod. Választékos zenei kínálat, hajnalig tartó partik, isteni finom reggelik, ebédek – kövön sütött pizzák, grillételek várják a vendégeket hétvégén, vagy akár egy-egy fárasztó hétköznap estéjén. A tetőre feljutni információk hiányában ugyan nem könnyű, de reméljük, hamarosan még több tábla mutatja majd az utat a város legtrendibb tetőteraszához.

Forrás: Gozsdu Skyterasz

Miért szeretjük? A skyteraszok közül az egyik legimpozánsabb kialakítással büszkélkedik.
Panoráma: Inkább csak a környező házak tetejében gyönyörködhetünk.
Átlagéletkor: 30 év
Cím: Budapest, Király utca 13., Dob utca 16.

360Bar – Természetközeli érzés a város felett

Forrás: 360Bar

Elegáns, már-már luxushangulatú tetőterasz, a város krémjének szórakozóhelye, ahol a chill és downtempo zenék mellé a legfinomabb borok dukálnak. Az igényesen kialakított belső térben nagy hangsúlyt fektettek a természet jelenlétére: rengeteg dísznövényt találunk, még az asztalokat is ezekkel dekorálják. De nemcsak az éjszakai élet színtere lehet a 360Bar: isteni finom reggelikkel, ebédekkel várják a panorámában gyönyörködni vágyókat egész nap. Sőt! Ha van kedved, a rooftopjógát is kipróbálhatod: remek program a város felett!

Forrás: 360Bar

Miért szeretjük? Mert amellett, hogy az egyik legelegánsabb hely, nem néznek ki senkit tornacipőben sem.
Panoráma: A város legmagasabb tetőterasza, ennek megfelelően lenyűgöző panoráma tárul elénk: rálátunk a Citadellára, a Bazilikára és még a Halászbástyára is.
Átlagéletkor: 30+
Cím: Budapest, Andrássy út 39.

Corvintető – Hétköznapi lazuláshoz

Forrás: Corvintető

Az első és legnépszerűbb, egy igazi pesti romkocsma a város közepén, a Blaha Lujza téren. Odabent több teremben szórakozhatsz, kint pedig akár mozizhatsz is. A Tető - ahogyan sokan nevezik - egyre több kulturális programnak ad otthont, ilyen például a MetronómTető is, ahol kortárs szenei esteket hallgathatnak az érdeklődők. A jó időben már délutánonként is sokan vannak a többnyire elektronikus zenével kedveskedő Tetőn, senkit nem rettent el több száz lépcsőfok. Kora este szinte egy gombostűt sem lehet leejteni a főváros egyik legnépszerűbb alternatív rooftopján.

Forrás: Corvintető

Miért szeretjük? Laza, tornacipős hely, ahol teljesen elengedheted magad.
Panoráma: Nem különösebben ámulatba ejtő, de azért szeretjük.
Átlagéletkor: 30
Cím: Budapest, Blaha Lujza tér 1.

Heliport Panorama Terrace – exkluzív vacsorákhoz

Forrás: Heliport Panorama Terrace

Itt partizni ugyan nem lehet, ám nem hagyhatjuk ki a felsorolásból ezt a teraszt sem, hiszen a város egyik legexkluzívabb helye, ahol különleges környezetben vacsorázhatunk. A Heliport Panoráma Terasz Étteremben a legkiválóbb alapanyagokból készítik el ételeinket, ráadásul mindenki számára elérhető áron.

Forrás: Heliport Panorama Terrace

Miért szeretjük? Exkluzív élményt nyújt.
Panoráma: Tökéletes kilátás, naplementében a legszebb!
Átlagéletkor: 40+
Cím: Budapest, Hold utca 5.

5 egyszerű lépés, amivel megváltoztathatod az életedethttp://www.life.hu/elmeny/20160303-par-lepes-amivel-egyszerubb-boldogabb-lesz-az-eleted-tippek-tanacsok-bakancslista.htmlA kiegyensúlyozott pillanatok sokszor csak rajtad és a hozzáállásodon múlnak. Pár apró lépéssel közelebb kerülhetsz egy boldogabb élethez. Élmény--Íme, 33 dolog, amitől te is boldogabb lehetsz!http://www.life.hu/elmeny/20160211-ha-ezeket-a-dolgokat-teszed-sokkal-jobb-lesz-az-eleted-pontok-melyeket-te-is-fogadj-meg.htmlA kutatás, melyből az derült ki, hogy akár hétköznapi tevékenységek is kiválthatnak belőlünk földöntúli örömet, öt évig tartott. Több tízezer ember vett részt a dologban, a végeredmény pedig igen tanúlságos. Élmény--Van élet a pucér csajokon túl! Legénybúcsú programok azoknak, akik inkább kihagynák a sztriptízbárokathttp://www.life.hu/elmeny/20160203-legenybucsu-programok-sztriptizbarok-helyett.htmlNehéz megszervezni egy olyan legénybúcsút, ami minden résztvevő számára különleges élményt nyújt, nem unalmas, nem fullad kollektív lerészegedésbe, és ahol nem a lengén öltözött táncosnők jelentik az esemény fénypontját. De akkor hogyan lehet kreatívan újragondolni ezt a már-már közhelynek számító témát? Megmutatunk néhány szórakoztató alternatívát! Élmény--Íme, 33 dolog, amitől te is boldogabb lehetsz!http://www.life.hu/elmeny/20160211-ha-ezeket-a-dolgokat-teszed-sokkal-jobb-lesz-az-eleted-pontok-melyeket-te-is-fogadj-meg.htmlA kutatás, melyből az derült ki, hogy akár hétköznapi tevékenységek is kiválthatnak belőlünk földöntúli örömet, öt évig tartott. Több tízezer ember vett részt a dologban, a végeredmény pedig igen tanúlságos. Élmény--Zárd üvegbe a legszebb élményeidet jövőre! Így készül az emléküveghttp://www.life.hu/elmeny/20141231-keszits-emlekuveget-befottes-uvegbol-es-papirra-irt-emlekekbol.htmlVannak, akik naplójukban jegyzik le emlékeiket, megint mások egy kis ládikában gyűjtik össze őket, és akadnak, akik a fejükben őrizgetik legszebb élményeiket. A Life.hu most mutat egy újabb trükköt, hogyan zárhatod egyetlen üvegbe legszebb történeteidet. ÉlményOrigoBoldogságrecept: 4 pofonegyszerű szabály a hétköznapokrahttp://www.life.hu/elmeny/20140908-ime-a-boldogsag-receptje-igy-tedd-oromtelive-a-mindennapokat.htmlA boldogság és az örömteli élet tudományos kutatása nagy lendületet vett az utóbbi évtizedekben. A kutatók ma már világosan meg tudják fogalmazni, mi szükséges ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, boldogabb légy és örömtelivé tedd a hétköznapokat, bármilyen körülmények között kell is élned. ÉlményThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.