Ha újfajta színházi élményre vágysz: Extrém előadások kísérletező kedvűeknek

színház lovak extrém élmény előadás lakás színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színészek a színpadon, nézők a nézőtéren, taps, felvonás, minden a jól megszokott rend szerint - ilyen egy átlagos színházi előadás. A következőkben azonban egyáltalán nem átlagos performanszokról lesz szó: jöjjenek, a lovak, az improvizáció, no meg a privát produkciók!

Csapjunk a lovak közé!

Pintér Tibor Európában egyedülálló projektje a Nemzeti Lovas Színház, ahol az izgalmas történetek mellett a nézők az ember és állat harmonikus kooperációjának is tanúi lehetnek A színház küldetése, hogy a magyar fiatalokat közelebb hozza a lóhoz, a világ egyik legcsodálatosabb állatához. A művészek egy darabnál átlagosan 30 állattal dolgoznak együtt.

Fő a spontaneitás!

A Momentán Társulat tagjai minden este úgy mennek fel a színpadra, hogy fogalmuk sincs, mit tesznek majd a következő pillanatban, erősségük az improvizáció. Merésznek hangzik? Az is! Nincsenek megírt poénok, bemagolt szövegek, az előadást te, a néző alakíthatod. Minden jelenet egyedi és megismételhetetlen.

Rendelj színészt a lakásodba!

A Dollár Papa Gyermekei formációt pályakezdő színészek alapították azzal a nem mindennapi céllal, hogy tagjaik bármilyen lakásból színházat varázsoljanak egy estére. A társulat színészei ott adnak elő, ahová éppen hívják őket, akár egy aprócska nappaliban is. Így a lakás tulajdonosa döntheti el, kiket hív meg privát "színházába" nézőként.

Extrém súlyok – akik a hírnévért zabálnak, és akik az ételfüggőség áldozataihttp://www.life.hu/elmeny/20160408-extrem-sulyok-az-etelfuggoseg-bortoneben.htmlSokan lelki okokból, de vannak, akik csupán kedvtelésből esznek annyit, hogy akár több száz kilós súlyfelesleget is magukra szednek. Nézzünk néhány rekordert. Élmény--Lábujjszkander, köpőbajnokság és bombaugró verseny – A legbizarrabb extrém sportokhttp://www.life.hu/elmeny/20160407-labujjszkander-kopobajnoksag-es-bombaugro-verseny-a-legbizarrabb-extrem-sportok.htmlMeglepő versenyeket rendeznek szerte a világban. Olyanokat, amelyeket a legőrültebb álmainkban sem tudnánk kitalálni, így ezeket joggal hívják extrém sportoknak. Nézzük a legbizarrabbakat! Élmény--Íme, 10 film, ami után zokogva mondasz igent az életrehttp://www.life.hu/elmeny/20160317-ez-a-10-film-biztosan-mosolyt-csal-az-arcodra.htmlRossz napod van, törnél-zúznál? Csak lassan a testtel! Összeállításunkban olyan filmeket mutatunk be, amelyek által bár jegyet válthatsz egy érzelmi hullámvasútra, mégis frissen és megújult erővel térhetsz vissza a valóságba, amire más – vagy inkább örömkönnyes – szemekkel nézel majd. Élmény--Extrém sportok a józan ész határain túlhttp://www.life.hu/elmeny/20160405-extremsportok-a-jozan-esz-hatarain-tul.htmlKi hinné, hogy az extrém sportokon belül még van egy külön kategória, ahol az extremitás már tényleg az őrültséggel határos. Íme, néhány sport a józan ész határain túl! Élmény--5 egyszerű lépés, amivel megváltoztathatod az életedethttp://www.life.hu/elmeny/20160303-par-lepes-amivel-egyszerubb-boldogabb-lesz-az-eleted-tippek-tanacsok-bakancslista.htmlA kiegyensúlyozott pillanatok sokszor csak rajtad és a hozzáállásodon múlnak. Pár apró lépéssel közelebb kerülhetsz egy boldogabb élethez. Élmény--Pózolás Disney-hősökkel, medenceszelfik Miamiból - Íme, a legtöbbet instagramolt szállodákhttp://www.life.hu/elmeny/20160226-a-legtobbet-instagramolt-szallodak-vilagszerte.htmlFantasztikus élmény megismerni egy másik ország kultúráját, történelmét, gasztronómiáját, ám a 21. században egy utazás nem lenne teljes akkor, ha nem osztanánk meg másokkal a legjobb pillanatainkat. Az Instagram a geotagek és hashtagek alapján nemrégiben közzétett egy listát azokról a hotelekről és resortokról, amelyek 2015-ben leginkább megragadták az emberek figyelmét. A következő fotók láttán neked is megjön a kedved egy tavaszi kiruccanáshoz! ÉlményOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.