A világ öt legfurább Guinness-rekordja

extrém nyelv fül Guiness Rekordok Könyve rekord furcsa macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak emberek - no meg állatok -, akik a legbizarrabb dolgoktól sem riadnak vissza a hírnév érdekében. Íme, öt meglepően fura Guinness-rekord.

A leghosszabb fülszőr

Egy átlagember nem biztos, hogy dicsekedne eme adottságával, az indiai Anthony Victor viszont annyira büszke igencsak hosszúra nőtt fülszőrzetére, hogy még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült. A füléből kilógó szőrszálakat 2007-ben mérték le, akkor nem kevesebb mint 18,1 centiméter hosszúak voltak.

Anthony Victor Forrás: economydecoded.com

A leghangosabban doromboló macska

Merlin cica az Egyesült Királyságban él, és 67,8 dB-es dorombolása neki is, és gazdájának, Tracy Westwoodnak is hírnevet hozott. A macsek 2015-ben került be a Guinness-rekordok könyvébe, miután egy állatorvos egy hangmérnökkel karöltve megmérte a dorombolás hangerejét.

Merlin és gazdija, Tracy Westwood Forrás: guinnessworldrecords.com

Az asztalon ülő feleségét fogaival a legmesszebbre cipelő

Már maga az ötlet is érthetetlen: Georges Christen fogai közé szorított egy 12 kg-os asztalt, ráültette 50 kg-os feleségét, és 11,8 métert sétált velük, magyarán vitte őket a szájával. A rekordot 2008-ban állította fel, kíváncsian várjuk, lesz-e valaki, aki megdönti majd.

Georges Christen Forrás: guinnessworldrecords.com

A leghosszabb nyelvű nő

A Kaliforniában élő Chanel Tapper nem mindennapi adottsággal rendelkezik, ő a leghosszabb nyelvű nő a világon. Az ajkaitól a csúcsáig mérve nem kevesebb mint 9,7 cm hosszú a nyelve. Nem egy szép látvány.

Chanel Tapper Forrás: Mediaset 5

A legnagyobb Big Mac-fogyasztó

Az Egyesült Államokban élő Donald Gorske 2008. augusztus 17-ig összesen 23 ezer Big Mac hamburgert fogyasztott el. A férfi sorozatban 37 éven keresztül napi rendszerességgel evett hamburgereket, míg végül elérte célját, és bekerült a Guinness-rekordok könyvébe.

Donald Gorske Forrás: guinnessworldrecords.com
Ha újfajta színházi élményre vágysz: Extrém előadások kísérletező kedvűeknekhttp://www.life.hu/elmeny/20160414-ha-ujfajta-szinhazi-elmenyekre-vagysz-kulonleges-szinhazi-eloadasok.htmlSzínészek a színpadon, nézők a nézőtéren, taps, felvonás, minden a jól megszokott rend szerint - ilyen egy átlagos színházi előadás. A következőkben azonban egyáltalán nem átlagos performanszokról lesz szó: jöjjenek, a lovak, az improvizáció, no meg a privát produkciók! Élmény--Félelem, reszketés vagy éppen adrenalinmámor – A világ legextrémebb vidámparkjaihttp://www.life.hu/elmeny/20160401-a-vilag-legextremebb-vidamparkjai.htmlAdrenalin a gyerekeknek, rettegés a szülőknek – a világ legextrémebb vidámparkjaiban garantáltan életre szóló élményekben lesz részük a látogatóknak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a kedvenceinket, te melyiket mernéd kipróbálni? Élmény--Pucér futás, topless foci és szánkózás egy szál cipőben – A meztelenkedés mint extrém sporthttp://www.life.hu/elmeny/20160412-a-meztelenkedes-mint-extrem-sport-pucer-futas-topless-foci-es-szankozas-egy-szal-cipoben-a.htmlSokan azzal próbálják meg extrémebbé és változatosabbá tenni a sportolást, hogy egyszerűen csak meztelenre vetkőznek hozzá. Nézzük, melyek a kedvenc sportjaink, amiket akár pucéran vagy félpucéran is lehet csinálni. Élmény--Íme, 10 film, ami után zokogva mondasz igent az életrehttp://www.life.hu/elmeny/20160317-ez-a-10-film-biztosan-mosolyt-csal-az-arcodra.htmlRossz napod van, törnél-zúznál? Csak lassan a testtel! Összeállításunkban olyan filmeket mutatunk be, amelyek által bár jegyet válthatsz egy érzelmi hullámvasútra, mégis frissen és megújult erővel térhetsz vissza a valóságba, amire más – vagy inkább örömkönnyes – szemekkel nézel majd. Élmény--5 egyszerű lépés, amivel megváltoztathatod az életedethttp://www.life.hu/elmeny/20160303-par-lepes-amivel-egyszerubb-boldogabb-lesz-az-eleted-tippek-tanacsok-bakancslista.htmlA kiegyensúlyozott pillanatok sokszor csak rajtad és a hozzáállásodon múlnak. Pár apró lépéssel közelebb kerülhetsz egy boldogabb élethez. Élmény--Kiderült! Így fogod átélni életed legjobb szexuális élményéthttp://www.life.hu/elmeny/20151114-igy-fogod-atelni-eleted-legjobb-szexualis-elmenyet.htmlEzeknek az ötleteknek hála könnyen felpezsdítheted a levegőt a hálószobában. Nem kell megijedni, semmilyen nyakatekert mutatvány nincs a listán! Élmény--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.