Bérelj nagymamát vagy meztelen takarítást - Extrém szolgáltatások

Forrás: Dreamstime -
nagymama szolgáltatás extrém takarítónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van bejárónőd, kertészed, sőt még az ebédet is házhoz szállítatod - a mai modern világban szinte semmit sem kell elvégezned, mindenre megvan a megfelelő ember. Éppen ezért a szolgáltatóknak egyre extrémebb ötletekkel kell magukhoz csábítani a vevőket, megrendelőket. Nem panaszkodhatunk, vannak, akik kimaxolják az extremitást.

Bérelj nagymamát

2013-ban a Los Angeles-i Tod Pliss indította el a Rent-A-Grandma, azaz Bérelj Nagymamát nevű szolgáltatását, amely rengeteg szabadidővel rendelkező, magányos nyugdíjasokat és nagyszülők nélkül élő, időzavarral küzdő kisgyerekes családokat segített összehozni. A nagymamabérlés a bébicsősz-szolgáltatásokhoz hasonló, csak itt a szeleburdi bébiszitterek helyett igazi, hamisítatlan, szerethető nagyikat lehet "kölcsönözni" gyerekfelvigyázásra.

Forrás: Dreamstime

Ölelés pénzért

Egy Jackie Samuel nevű amerikai lány nem mindennapi szolgáltatást talál ki: vendégeinek tetszés szerinti hosszúságú baráti ölelést kínál. A nő elmondása szerint hetente átlagosan 30 férfi keresi fel, akik között veterán katonák és nyugdíjasok is vannak. De nem kell semmi rosszra gondolni: a szolgáltatása csakis baráti ölelésből áll, semmilyen más testi érintkezésből. További szigorú szabályok is vannak: csak a saját otthonában hajlandó az ölelésekre, de ott bármelyik helyiségben, és természetesen az alsónemű fedte testrészek tapogatása tilos.

Forrás: Dreamstime

Meztelen takarítás

A Lubbock Fantasy Maid Service nevű hiánypótló vállalkozás egy magasabb szinte emelte a takarítás egyébként nem túl izgalmas procedúráját: félmeztelen és csinos takarítónőkkel végeztetik az iroda- és egyéb takarítási szolgáltatásokat. A szolgáltatás szigorú szabályzata biztosan sok kuncsaftot lelohasztott már, ugyanis a takarítás tényleg szigorúan takarításról szól, teljesen mentes a szexuális szolgáltatásoktól. Viszont ha az ügyfelek hajlandóak egy kis felárat fizetni, akkor akár egyszerre két gyönyörű hölgy is munkálkodhat a lakásban.

Forrás: Dreamstime
Guminős úszás és biciklis búvárkodás - A legértelmetlenebb extrém sportokhttp://www.life.hu/elmeny/20160424-a-guminos-uszas-a-viz-alatti-biciklizes-es-az-alvoverseny-a-legertelmetlenebb-extremsport.htmlHogy mennyi értelmetlen extrém sportot találtak már fel a nagyvilágban? Rengeteget! De most csak nézzük a három legsokkolóbbat. Élmény--Azok a fura franciák - Szokások és hagyományokhttp://www.life.hu/elmeny/20160420-franciaorszag-extrem-szokasi-furcsasagok.html"Ahány ház, annyi szokás" - szokták mondani. És milyen igaz! Minden háznak és minden nemzetnek megvannak a maga sajátos szokásai, amikre jobb felkészülni, mielőtt az országba látogatsz. Az alábbi furcsaságokra mindenképpen érdemes számítanod, ha Franciaországba tévedsz. Élmény--Irány a varázslatok birodalma: 10 érdekesség a párizsi Disneylandrőlhttp://www.life.hu/elmeny/20160419-disneyland-az-almok-birodalma-tiz-erdekesseg-a-parkrol-latogass-el-parizsba.htmlNeked ki a kedvenced? Hamupipőke, Miki egér, esetleg Goofy? Nehéz a döntés! Sok felnőtt a mai napig szívesen nosztalgiázik a jó pár évvel ezelőtt klasszikussá vált mesék között. Disney fantasztikus történetei nemcsak a képernyőkön, hanem a valóságban is léteznek, méghozzá Párizs központjától mindössze 32 kilométerre, Marne-la-Vallée városában. Íme, 10 dolog, amit biztosan nem tudtál a csodák világáról, Disneylandről. Élmény--Íme, 10 film, ami után zokogva mondasz igent az életrehttp://www.life.hu/elmeny/20160317-ez-a-10-film-biztosan-mosolyt-csal-az-arcodra.htmlRossz napod van, törnél-zúznál? Csak lassan a testtel! Összeállításunkban olyan filmeket mutatunk be, amelyek által bár jegyet válthatsz egy érzelmi hullámvasútra, mégis frissen és megújult erővel térhetsz vissza a valóságba, amire más – vagy inkább örömkönnyes – szemekkel nézel majd. Élmény--5 egyszerű lépés, amivel megváltoztathatod az életedethttp://www.life.hu/elmeny/20160303-par-lepes-amivel-egyszerubb-boldogabb-lesz-az-eleted-tippek-tanacsok-bakancslista.htmlA kiegyensúlyozott pillanatok sokszor csak rajtad és a hozzáállásodon múlnak. Pár apró lépéssel közelebb kerülhetsz egy boldogabb élethez. Élmény--Félelem, reszketés vagy éppen adrenalinmámor – A világ legextrémebb vidámparkjaihttp://www.life.hu/elmeny/20160401-a-vilag-legextremebb-vidamparkjai.htmlAdrenalin a gyerekeknek, rettegés a szülőknek – a világ legextrémebb vidámparkjaiban garantáltan életre szóló élményekben lesz részük a látogatóknak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a kedvenceinket, te melyiket mernéd kipróbálni? Élmény--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.