skyterasz kilátás Panoráma Shanghai London New York hangulat Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lenyűgöző panorámák a legnagyobb városok felett. Ugyan ki ne vágyna arra, hogy egyszer Bangkok vagy New York tetején koktélozgasson?

Thaiföld egzotikuma és csodás tengerpartjai számtalan turistát vonzanak évről évre, hiszen a felszabadult és laza életérzés azonnal magával ragadja az utazót, amint kilép a repülőtérről. Nos, mielőtt a tengerparton pihennél, nem árt ellátogatni Bangkokba, ahol számtalan látványos turistacsalogató program vár. Ezek közül az egyik kihagyhatatlan, a Sky Bar Siroccóban, amelyről pazar kilátás tárul eléd, és szó szerint 10 millió ember hever a lábad előtt Thaiföld fővárosában.

Forrás: AFP

London igazi világváros, és itt illik minden európainak egyszer megfordulnia, ha szeret utazni. Ám van egy hely, ahol olyan panorámában lehet részed, ami biztos, hogy minden emlékedet felülírja majd, amit eddig szereztél Anglia fővárosában. Ugyanis a Radio barból rálátsz a Szent Pál-székesegyházra, a Waterloo hídra, de még a Somerset House-ra is.

Forrás: melia.com

Sanghajban a Sanghai Tower egy igazán különös és lélegzetelállító élményt tartogat a vállalkozó szellemű utazónak. Az épületből ugyanis hiányzik a lift és pár emelet, de legalább a kilátás magáért beszél. Egy csapat orosz adrenalinfüggő lenyűgöző filmet forgatott a torony kényelmesnek egyáltalán nem mondható részéről.

Manhattanben, New York legfelkapottabb városrészében minden épület tetejéről pazar kilátás tárul eléd, ám van egy a hely, a The Ides, ahol az egyik legexkluzívabb bár van, és szó szerint az egész „Nagy Almára" kilátás nyílik. Az étlapon és itallapon pedig végeláthatatlan a választék.

The Idea Bar a Wythe Hotel tetején található, ahonnan lélegzetelállító a kilátás Forrás: wythehotel.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.