Dús idomok, kiszolgáló emberek - kényelmi szolgáltatások a nagyvilágban

Forrás: Dreamstime -
szolgáltatás Hooters Közel-Kelet kényelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tény, hogy a vásárlás legtöbbször élmény (leszámítva persze a kötelező, "beugrok valahova, mert semmi kaja sincs otton" verziót). Napokig vitatkozhatnánk azon, hogy a férfiak vagy a nők szeretnek jobban a polcok között mászkálni és szemezgetni a jobbnál jobb cuccok között... Az új szerzemények öröme pedig még tovább fokozható, ha már a vásárlás maga is különleges körülmények között zajlik. 

Férfiak mekkája lehet az az étterem, ahol dús idomokkal megáldott és enyhén alulöltözött, szupercsinos pincérnők szolgálják fel a megrendelt pizzát vagy a sokadik kikért sört. Hatalmas baráti társaságok törzshelye a budapesti étterem, ahol a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elv mentén ismerkedhetnek a lányokkal a vendégek.

Forrás: Dreamstime

Gábor, 45

Imádom ezt a helyet. A világ több helyen jártam már ennek az éttermláncnak a vendéglőben és bátran állíthatom, ennyi szexi csajt sehol nem láttam még egy helyen. Ráadásul nemcsak szépek, kedvesek is, a kiszolgálás mindig ötcsillagos. A barátaimmal minden hónapban legalább egyszer itt beszéljük meg az ügyes-bajos dolgainkat, távol a család zajától... És a meccseket is mindig itt nézzük meg.

És hogy magát a vásárlás procedúráját hogyan tehetnénk még kényelmesebbé? Erre a közel-keleti országban alakult ki különös gyakorlat: ha nagybevásárlást tervezünk, de lusták vagyunk, bérelhetünk magunk mellé valakit, aki tolja a előttünk a bevásárlókocsit, bepakolja a kívánt termékeket a kosarunkban, sőt, a cigarettánkat is meggyújta helyettünk, ha éppen erre lenne szükség.

Forrás: Dreamstime

Természetesen ez ellen a "szolgáltalás" ellen sokan fellázadtak már, hiszen többek szerint mindez nem áll messze a modernkori rabszolgatartástól. Mások pedig, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, így vélekednek erről:

Fanni, 32 éves

Többször jártam már közel-keleti országokban és legnagyobb meglepetésemre mindez a lehető legtermészetesebb dolognak számít ott. Senki nem gondol rosszra, hiszen ennek a kényelmi szolgáltatásnak mindkét fél nyertese: a vásárló nem cipekedik, a másik fél pedig pénzt kereshet ezzel a tevékenységgel. Pontosan úgy, mint a sherpák különböző hegyeken. Már jómagam is többször igénybe vettem ezt a szolgáltatást, az elején nagyon furcsán éreztem magam, ám ehhez a fajta a kényelemhez - bevallom - nagyon könnyen hozzá lehet szokni.

Egyre több országban bevett szokás, hogy fiatalok pénzért sétáltatnak kutyákat. A gazdinak sok esetben nincs ideje megfuttatni, kifárasztani kedvencét, így kapóra jönnek azok a fiatalok, akik pénzért ezt is megteszik.

Forrás: Dreamstime

Juli, 21 éves

Jelenleg állatorvosi asszisztensnek tanulok, és emellett kutyatréner is vagyok. Imádom az állatokat, nekem is van két kutyám. Amikor először adtam fel olyan hiredetést, miszerint szívesen megsétáltatom mások házi kedvencét, azt gondoltam, senki nem fog ezzel a lehetőséggel élni. A legnagyobb meglepetésemre azonban szinte megállás nélkül csörgött a telefonom. Már már odáig fajult a helyzet, hogy van olyan megkeresés, amit idő hiányában kénytelen vagyok visszautasítani. De amennyit csak tudok, elvállalok, jól jön a pénz, gyakorlatilag ebből finanszírozom az iskolai tanulmányaimat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.