Bélférgekkel fogynak a fiatal lányok

diéta Kína bélféreg elhízás túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínai lányok bélférgek petéivel fogynak, hogy az állásinterjúkon vonzónak találják őket.

Thinkstock
Thinkstock

A kínai lányok fogyókúrája abból áll, hogy bélféregpetéket nyelnek le, amelyek aztán a bélrendszerükben kikelnek. Az élősködők tevékenységének köszönhetően úgy képesek több kilót leadni, hogy ahhoz semmilyen plusz testmozgásra nincs szükségük. A drasztikus, rendkívül bizarr és ráadásul az egészségre kifejezetten veszélyes fogyókúra népszerűségének oka, hogy a lányok így kívánják a munkaerőpiacon a pozícióikat erősíteni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Kókuszvízzel tartja formában magát Madonnahttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110225-kokuszvizzel-tartja-formaban-magat-madonna.htmlFelejtsd el a laktató reggeliket!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110215-nem-jo-sokat-enni-reggelire.htmlSaját zsírod menthet meg az öregedéstőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110208-fagyasztott-zsir-lehet-a-fiatalsag-zaloga.html10 étel, ami garantáltan fogyaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110122-10-etel-ami-segit-a-fogyasban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.