Telekom Vivicittá Füzessy Balázs futás jóga sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, rázd fel magad! Három szuper sporteseményt ajánlunk nektek - kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás



Éljen a város! Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a hagyományos T-Home Vivicittá Városvédő futásra, melyet már huszonhatodik alkalommal rendez meg a Budapest Sportiroda a fővárosban. Az 56-osok terén rendezett eseményen mindenki megtalálhatja a kondíciójának és felkészültségének megfelelő távot. A hagyományos Vivicittá (12 km) és a Midicittá (6,5 km) a gyakorlottabbakat várja, a legkisebbek és az idősebbek választhatják a Minicittát (3,5 km) vagy a gyaloglást (2,8 km), a hosszútávfutóknak pedig ott a félmaraton (21 km).

Bővebb információk a futóeseményekről:www.futanet.hu

Elindult A Nagy Futópárbaj! Az idei eseménysorozat különlegessége, hogy Szeged (április 2-án) és Kaposvár (április 3-án) speciális futópárbajjal csatlakozik a Vivicittá programhoz. Két helyi amatőr futó különleges versenyre buzdít mindenkit, aki szeret futni és szereti a városát: arra vállalkoznak, hogy kiderítsék, vajon mely városért és kinek a kedvéért futnak a legtöbben. Céljuk, hogy minél több embert mozgósítsanak a szegedi, a kaposvári, majd a budapesti T-Home Vivicitták lefutására. Ennek jegyében a következő hetekben különböző futóprogramokat és aktivitásokat szerveznek, amelyekhez - egyik vagy másik futó csapatát, vagy az általuk képviselt várost erősítve - mindenki bátran csatlakozhat.

Bővebb információk a futópárbajról:www.futoparbaj.hu


Nivea Fitness Tour 2011



A Fitness Tour 2011-es állomásai:
Március 17. csütörtök Pécs
Március 22. kedd Szeged
Március 27. vasárnap Miskolc
Március 29. kedd Eger
Április 3. vasárnap Zalaegerszeg
Április 5. kedd Kaposvár
Április 10. vasárnap Győr
Április 12. kedd Kecskemét
Április 17. vasárnap Budapest
Április 19. kedd Debrecen

A program teljesen ingyenes, a részvételhez csupán regisztrálni kell az esemény előtt a www.nivea.hu/fitnesstour weboldalon.


Jóga fieszta három éjjel- három nap gyerekestül- szülőstül!







Jógaközpont


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.