személyiség dr. Csernus Imre viselkedés túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok túlsúlyos ember a külvilág számára gondtalan, jókedélyű embernek tűnik, ám ez nem ritkán tudatos látszatkeltés eredménye, ami valójában teljesen ellentétes a valódi személyiségükkel. Dr. Csernus Imre szerint mindamellett, hogy ez egy rendkívül önveszélyes magatartás, nem szabad csüggedni, mert ebből a veszélyes játékból is ki lehet lépni - persze csak olyan kemény munkával, amiről dr. Csernus beszélt a Videoklinika.hu adásában.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Ez az oka, hogy a magyarok 70 százaléka túlsúlyoshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120201-ez-az-oka-hogy-a-magyarok-70-szazaleka-tulsulyos.htmlNehézség az ágyban: így lesz a súlyfelesleg a szexuális élet gátjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120214-nehezseg-az-agyban-igy-lesz-a-sulyfelesleg-a-szexualis-elet.htmlDr. Csernus Imre: "Te vagy a felelős, ha drogos a gyereked!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120130-dr-csernus-imre-te-vagy-a-felelos-ha-drogos-a.htmlDr. Csernus Imre: Úgy éreztem, az életemért küzdök!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-dr-csernus-imre-a-panikbetegseg-tunetei.htmlDr. Csernus Imre: "Ezért nem összetartó a magyar nép"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120117-dr-csernus-imre-ezert-nem-osszetarto-a-magyar-nep.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Csernus: "Mindenki csak olyan csajt foghat ki, mint amilyen önmaga" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.